Hné.Dóri kérdése:
Segítség! Nagyon félek,17 éves leszek és félek attól hogy terhes lettem! Szerintetek van rá esélyem?
Figyelt kérdés
Vagy egy éves kapcsolatom már és januárba kezdtem el gyógyszert szedni 3 havit lindynette 20-at, valószínű nem vált be és új gyógyszert írt fel az orvos még nem kezdtem el szedni mert a mestrúációm első napján fogom elkezdni beszedni. És még nem jött meg. A párommal az együtt lét során nem védekeztünk mert allergiás vagyok a latexra ezért nagyon vigyáztunk nem is volt semmi baj viszon már rég meg kellett volna jönni-e a bajom-nak és nem jött még meg ráadásul olvastam hogy a terhesség tünetei közé tartozik az alhasi petefészek körüli fájdalom ami nálam kb egy másfél hete jelentkezett.Hát fájásra is panaszkodom és híztam is kevesebb mint egy hét alatt 2,5 kg. Várom a válaszokat és segítségeket. Előre is köszönöm!!2012. ápr. 10. 19:01
2/5 anonim válasza:
Hát ha nem védekeztetek akkor bizony lehetsz terhes!Az,hogy vigyáztatok az nem jelent semmit,az előváladéktól is lehetsz terhes!!!!Hány napja késik?Mindenképpen vegyél egy terhességi tesztet!
3/5 anonim válasza:
Az előző tablettát idő előtt felfüggesztetted? Meddig szedted?
Vagy beszedted és utána a szünet után szeretted volna a másikat elkezdeni?
Alhasi görcs nagyon sokrétű és szerintem a 2.5 kg hízás valószínűleg mástól van (akár idegességedben nassoltál)
Mikor kellett volna megjönnie?
4/5 anonim válasza:
Az eddigiek alapján tuti terhes vagy! Menj el szerintem azért orvoshoz..de biztos terhes vagy..!
5/5 anonim válasza:
Hát két dolog lehetséges:
1. A tabletta felborította a hormonháztartásod és ezért késik.
2. Teherbe estél.
Azért egy hónapot igazán kibírhattatok volna latexmentes óvszerrel, vagy legalább vehettetek volna spermicidet.
Tesztelj, és kiderül, besikerült-e a baba vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!