Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen betegségre utalhat ha...

Milyen betegségre utalhat ha valaki sorozatosan nem tudja megtartani a magzatát? 12 hét elött elmegy. Nincs pénz magánorvosra. Sztks nem csinál semmit. Csqk vérvétel ahol minden ok. Uh ok.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 16:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem de nekem mar az elözö kapcsolatomban sem jött össze tehat vsz nálam a hiba
2012. ápr. 8. 17:48
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem 4babám ment el mind a korai szakaszban.

PCOS vagyok plusz nagyon magas a tesztoszteronszintem,ahogy sikerült a tesztot lejebbvinni sikerült kihordanom a lányom.4évig probálkoztunk előtte.

2012. ápr. 8. 19:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen betegség lehet, de olyan nincs, hogy nem csinálnak semmit, csak határozottnak kell lenned. Sajnos nekem is hónapokig tartott megtökösödni és határozottan megmondani az orvosoknak, hogy havonta fizetem a tb-t, szóval amíg nem derítik ki, mi bajom, addig küldjenek vizsgálatokra. Olyan nincs, hogy nem indokolt, nyilván ha már több ilyen vetélésed volt, annak kell legyen valami oka. Az a dolguk, hogy a betegségeket kiderítsék és kezeljék, ezért tanultak az egyetemen, ezért fizetik őket, szóval mondd meg nekik, hogy ragaszkodsz a vizsgálathoz!
2012. ápr. 8. 21:08
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Közeli ismerősöm 4-szer vetélt el,mert az idióta orvosa nem küldte kivizsgálásra! Ajánlottam neki egy jó orvost, és lám csodák csodája, 2 hét alatt kiderült, hogy mi volt a gond. Autoimmun betegsége van, és kilöki a szervezete a magzatot. Most gyógyszert szed, és valószínűleg ha még egyszer terhes lesz, meg is fog maradni a baba. Milyen jó lett volna, ha ez hamarabb kiderül! Lelkileg nem rokkan bele teljesen a vetélésekbe, Az egészségéről nem is beszélve! Mindezt csak azért írom neked, hogy semmiképp ne nyugodj bele abba ha az orvos nem csinál semmit addig járj utána, amíg nem találsz egy normálisat! Sok egészséget, és kitartást kívánok neked!

2012. ápr. 8. 21:21
 15/22 anonim ***** válasza:
A tsh-t mikor nézték? Ugyanis a szint erősen függ attól, hogy a menstruáció melyik napján vagy épp, mikor leveszik a vért. Mikor nekem nézték, pontosan megadott napokon kellett elmennem és abból állapították meg, hogy van-e probléma. Nekem progeszteronhiány miatt volt vetélésem. Arra pegig van gyógyszer, most is azt szedem és már a 11. héten tartok :)
2012. ápr. 9. 15:30
 16/22 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, mit szedsz?
2012. ápr. 9. 15:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Inzulinrezisztenciát néztek nálad? Az okozhat korai vetélést, mert a magas inzulin tönkreteszi a progeszteront. A TSH pedig 1 körül jó babához, jól írják a többiek. Nekem legutóbb 2,5 volt és emeltek a gyógyszeremen, most 1,6-nál tartok és még mindig szednem kell.
2012. ápr. 10. 11:40
 18/22 anonim ***** válasza:
kedves 16-os, most utrogestant szedek, napi 3x2-t.
2012. ápr. 11. 14:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Azt mondta az sztk orvso nekem ma hogy ő nem tud mit csinálni menjek meddősegi klinikára. Mondom hova helyileg? Mondja keressek az interneten ő nem akar ajánlani amelyik szimpatikus. De gondolom ott fizetni kell nem?
2012. ápr. 11. 15:40
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem kell fizetni. Mi a SOTE I-as női klinikán voltunk. Időpontot kell kérni, aztán kezdődhet a jó hosszadalmas kivizsgálás. Arra sajnos nem emlékszem, hogy kellett-e beutaló a nőgyógyásztól vagy csak be lehet sétálni. Hívd fel őket, kérdezz rá! [link]
2012. ápr. 12. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!