Akinek mar van gyermeke, hany nappal a nemvart napja elott/utan teszteltetek pozitivat?
1-nél két nappal utána erős pozitív
2-nál nem akartam elhinni, hogy terhes vagyok, szintén két nappal utána (késett, szokatlan volt), gyenge pozitív volt- de a nemvárt után 7nappal már nagyon erős pozitív volt.
3-nál a nemvárt napján gyenge pozitív, mert előző nap reggel volt egy pozitív ovu tesztem..... gyanakodtam, hogy lesz valami, így bepróbálkozta a jósteszttel! Jót is jósolt! :)
Mindhármat terveztük egyébként, csak a 2. babát nem hittem volna, hogy a 2.hónapban össze is jött, mert akkor az én számításaim alapján rosszkor voltunk együtt.. hát mégsem. :) Harmadiknál meg szóba hoztuk hogy legyen-e vagy sem, este együtt voltunk, utána férjem kórházba került. De olyan furin ézretem magam, mellem hasam szúrt, émelyegtem- ezért jósoltattam az ovuteszttel. Szóval gondoltunk a 3. babára és 2hét után már ott is volt.
:)
Érdekes volt, mert az első gyerek csak a 6-7. hónapban jött össze, nem is nagyon akartam elhinni, hogy a két kicsi ilyen gyors lesz majd.
Remélem a te teszted is pozitív lesz!!!
koszonom mindenkinek a valaszt es mindenkinek ment a zold kez :)
28-29 napos a ciklusom....tegnap vagy ma kellett volna megjonnie, de nem jott meg.Ma reggel a clerablue negativ lett.....szerintetek meg remenykedjek? vagy nincs ertelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!