Akinek mar van gyermeke, hany nappal a nemvart napja elott/utan teszteltetek pozitivat?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 18:21
3/14 anonim válasza:
Én aznap reggel, amikor meg kellett volna jönnie. De szerencsére nem jött meg :-))
4/14 anonim válasza:
én előtte két nappal Clear blue-val!
5/14 anonim válasza:
Én szintén két nappal előtte szintén Clear Blueval. Pozitív lett..
6/14 anonim válasza:
Én a nemvárt napján, de csak azért, mert állandóan rázott a hideg és ez lett gyanús. Amúgy nem teszteltem volna.
24hkm
7/14 anonim válasza:
Én aznap reggel, amikor meg kellett volna jönnie. De szerencsére nem jött meg :-))
8/14 anonim válasza:
Első babával aznap (mert nagyon furcsa volt, nem a szokásos mikulásos "tünetek")
Másodikkal 2 vagy 3 nappal előtte - mert teljesen egyértelműek voltak a jelek :)
Mindkétszer délután egy teljesen no name teszttel.
9/14 anonim válasza:
4 nappal utana, delutani vizeletbol. Furcsa volt, hogy nem jott meg, pedig mindig napra pontos volt. Mar az akkori nagyobb utazasom koruli stresszel sem tudtam magyarazni a kesest.
10/14 A kérdező kommentje:
kozonom mindenkinek :)
2012. ápr. 13. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!