Missed ab után enyhíti a fájdalmam a következő terhesség?
Ápr. 12 körül nem várom...Az előző terhességem 2 év sikertelen próbálkozás után jött össze, ikerterhesség volt:( Én voltam a világon a legboldogabb, és persze a párom! Aztán jött a hideg zuhany, iszonyúan fájt, és fáj még most is...
Azt szeretném, ha újra pozitív lenne a teszem, úgy érzem csak ez enyhít a fájdalmamon, és a két kis Angyal vigyáz majd a következő terhességemre. Csajok, valaki hasonló cipőben?
Igen tényleg ezeket érzem:( És valóban mindenki terhes, vagy most szül, ill. szült a környezetemben:) Köszönöm, amit írtál, sokat jelent nekem. Nem szeretnék rágörcsölni, bár a tudatalattimmal nem tudok mit kezdeni, ezért próbálom lekötni magam, munkával, és edzéssel;) Bár a munkahelyemen folyton felhozzák a témát, ami nem biztos, hogy illetlenség a részükről, de néha nem szívesen beszélgetek a dologról, főleg úgy, hogy ők nem voltak ebben a helyzetben, fogalmuk nincs, hogy mit érzek, csak így nehéz nem erre gondolni...
Köszönöm Neked még 1x, amiket írsz, nagyon jól esett!:)
Mindenképpen megírom ide, azt is, ha még nem jött össze;) El tudom képzelni mit éreztél, tapintat az nem nagyon van, bár az sem biztos, hogy jobb...nálunk is tele van minden képekkel, ráadásul a főnököméké:D
Szép napot Neked, most mennem kell dolgozni ennek örömére:) Köszi, hogy leírtad azt, amit én nem tudtam megfogalmazni, de ugyanezek a dolgok vannak bennem! Szorítok Neked, hogy a párod minél előbb meggondolja magát;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!