Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Missed ab után enyhíti a...

Area kérdése:

Missed ab után enyhíti a fájdalmam a következő terhesség?

Figyelt kérdés

Ápr. 12 körül nem várom...Az előző terhességem 2 év sikertelen próbálkozás után jött össze, ikerterhesség volt:( Én voltam a világon a legboldogabb, és persze a párom! Aztán jött a hideg zuhany, iszonyúan fájt, és fáj még most is...

Azt szeretném, ha újra pozitív lenne a teszem, úgy érzem csak ez enyhít a fájdalmamon, és a két kis Angyal vigyáz majd a következő terhességemre. Csajok, valaki hasonló cipőben?

2012. ápr. 5. 08:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vetélésem, majd a második terhességem veszélyeztetett volt. Kicsit féltem, de mindemellett nagyon boldog voltam. A "kicsi" már 5 éves és elfeledtetett mindent. Szeretnék nemsokára belevágni a kistesó projectbe:)))
2012. ápr. 5. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, annyira kell most nekem a bíztatás!!!;) Kicsit el vagyok keseredve néha, mert attól félek, hogy megint várnom kell két évet...de ebben a hónapban már rajta voltunk a témán rendesen;) Most palástfűteát iszogatok (napi 1 csésze, többet nem merek), és fáj a derekam, nyom az alhasam...valószínű a teától, vagy még nincs rendben a testem nem tudom (bár a dokim az ellenkezőjét mondta), de nem merem még beleélni magam. Csak kicsit titkon;)
2012. ápr. 5. 09:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Az nem is jó, ha nagyon rágörcsölsz. A vetélésem után először nem is akartam próbálkozni egy ideig, majd mikor már próbálkoztunk, nem akart jönni. Az elsővel, amit elvetéltem, rögtön terhes lettem. Azt hittem, valami bajom van, de a doki szerint semmi. Ne tudd meg mennyi tesztet ellőttem, tüneteket véltem felfedezni, csináltam hülye praktikákat, de semmi. Persze ilyenkor ha megfigyeled, körültötted mindenki terhes, mindenki gyereket tol, abortuszra megy, mert becsúszott.... te meg ott szomorkodsz, hogy az élet milyen igazságtalan:((( Átmentem ezen én is. Aztán a tököm tele lett és nem figyelgettem ovut, meg ilyenek. Abban a hónapban, mikor megfogant a baba, csak egyszer voltunk együtt, mert előtte két hétig én voltam szörnyű beteg, utána a férjem. Azt hittem meg fog jönni, mert olyan erős mensis görcseim voltak a ciklus végén. Aludni nem tudtam és el is könyveltem, hogy akkor ennyit erről megint.... Aztán egyszer csak észre vettem, hogy a cicim továbbra is feszül, de a hasam nem görcsöl. Ebédszünetben gyorsan vettem egy rápisilős tesztet, ami azonnal erős két csíkos lett:))) Kívánom, hogy április közepén, te is átéled ezt a csodás pillanatot:)
2012. ápr. 5. 10:04
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen tényleg ezeket érzem:( És valóban mindenki terhes, vagy most szül, ill. szült a környezetemben:) Köszönöm, amit írtál, sokat jelent nekem. Nem szeretnék rágörcsölni, bár a tudatalattimmal nem tudok mit kezdeni, ezért próbálom lekötni magam, munkával, és edzéssel;) Bár a munkahelyemen folyton felhozzák a témát, ami nem biztos, hogy illetlenség a részükről, de néha nem szívesen beszélgetek a dologról, főleg úgy, hogy ők nem voltak ebben a helyzetben, fogalmuk nincs, hogy mit érzek, csak így nehéz nem erre gondolni...

Köszönöm Neked még 1x, amiket írsz, nagyon jól esett!:)

2012. ápr. 5. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Megint én:)) Azt még el is felejtettem írni, hogy egyik kollégám felesége pont akkor szült, mikor nekem is kellett volna az elvetélt babát. Na hallod, akkor hetekig csak azt hallgattam, hogy mindjárt szülünk, utána meg a jajj de aranyos a baba.... Nem tudtam örülni. Rohad sz@rul esett. Arról nem is beszélve, hogy a közvetlen kolléganőmre meg ha ránézett a férje, rögtön terhes lett. Visszajött gyesről. Mindenhol a gyerek képe, meg gyerek történetek egész nap. Aztán néhány hónap múlva terhes lett és végig kellett néznem, ahogy nő a hasa, meg jöttek az élménybeszámolók, meg UH fotók. Megint tök sz@rul voltam gondolhatod. DE! Túléltem és sikerült, látod. :))) Tudom, mit érzel és nem könnyű ám:) De sikerül. Jelenleg nekem is minden gondolatom egy baba körül forog, mert már nagyon szeretnék egy kistesót, de a párom még várni akar egy kicsit. Én meg hülyét kapok már tőle:DDD De nem akarom rákényszeríteni, mert az meg már milyen ..... Szóval kicsit most is szenvedek, de majd lesz valahogy:))) Mindenképp írd meg, hogy mi újság veled/veletek:)) Szorítok nagyon:)
2012. ápr. 5. 10:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Mindenképpen megírom ide, azt is, ha még nem jött össze;) El tudom képzelni mit éreztél, tapintat az nem nagyon van, bár az sem biztos, hogy jobb...nálunk is tele van minden képekkel, ráadásul a főnököméké:D

Szép napot Neked, most mennem kell dolgozni ennek örömére:) Köszi, hogy leírtad azt, amit én nem tudtam megfogalmazni, de ugyanezek a dolgok vannak bennem! Szorítok Neked, hogy a párod minél előbb meggondolja magát;)

2012. ápr. 5. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszi, aranyos vagy:))) Szép napot!:)
2012. ápr. 5. 11:20
 8/8 annyaa válasza:
Sziasztok!!!Én 38 éves vagyok!Két csodás lány édesanya!A férjemmel úgy döntöttünk 2011-ben,hogy szeretnénk a lányoknak kis tesót!!Májusban terhes lettem aminek nagyon örültünk,de nem tartott sokáig mert a 20.héten meg kellet a kisfiam!!A mai napig nem tudom elengedni!!Az elvesztése után az 5.héten eldöntöttem nem fogom siratni az egereket és újra próbálkozni fogunk!!Életmód váltást kezdtem és tornáztam!!!Majd 4.5 hónap múlva megtörtént amit akartunk újra sikerült teherbe esni!!De 9.héten az ultrahangon megtudtuk meghalt a babánk!!Két hete már,hogy ö is elment!Nem találom a helyem, nem tudom mit csináljak próbálkozzak még szerintetek?????????????????????????????Valóban rossz,hogy mindenki most szül gyereket,vagy most terhes!Akárhova nézek mindenki terhes!Segítsetek légy szíves!!!!Nekem is két angyalom van!!!
2012. máj. 22. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!