A férjemmel pár hete házasodtunk össze, és a közeljövőben gyereket is szeretnénk.Én tudom hogy milyen nehéz, de minden álmom hogy lány ikreim legyenek.Milyen módon lehetne ezt elérni? BÁRMI érdekelne, tényleg bármi.
Hahó!!!Nem mindegy,hogy fiú vagy lány???1 esetleg 2????Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz,bármit megadnék másfél évnyi sikertelen próbálkozás után egy pozitív tesztért!!Örülök,hogy van akinek ez élete legnagyobb problémája!
2012. ápr. 3. 19:42
12/17 anonim válasza:
Nem hinném hogy gonoszságból kérdezte ezt a kérdező. Azért mert vágyik valamire nem azt jelenti hogy nem örülne egy kisfiúnak mondjuk! Vagy annak hogy egy babája születne! Csak ez az álma! Ennyi.
3.
2012. ápr. 3. 19:45
13/17 anonim válasza:
Semmilyennel. És ha nem akarsz csalódni, egyik kuruzsló módszerre sem fogsz adni. :) (És csak akkor fogsz babagyártásba, ha tökéletesen mindegy, hogy fiút vagy lányt, ikreket vagy nem ikreket kapsz.)
34 hetes km
2012. ápr. 3. 20:06
14/17 anonim válasza:
Nekem is mindig iker lány volt az álmom! Már 4 sikertelen próbálkozós hónapunk volt! most lesz az 5.! Nem sok idő,de istenem mit meg nem adnék egy pozitív tesztért még az idén,ha lehet! Nem is kell azonnal,csak idén még legyen meg! Hogy hány gyerek lesz? Engem az sem érdekel,ha 3 lesz! De ha csak egy,akkor is én lennék a világon a 2. legesleg boldogabb ember! Imádni fogom,ha fiú,ha lány... Csak legyen egészséges,mint a makkocska! :) És senkinek se legyen ennél rosszabb! Mindenkinek pozi tesztet még idénre! :)
2012. ápr. 3. 21:19
15/17 anonim válasza:
Házavató bulinkon, jó sok alkoholt ittunk mindketten a párommal. Mikor elmentek a vendégek, még nem aludtunk el rögtön...így fogantak ikerlányaink.:)
Viccet félretéve (bár ez nem tréfa, tényleg így volt), nem javaslom, hogy alkoholt igyatok emiatt!!!
2012. ápr. 4. 00:15
16/17 anonim válasza:
Nekünk ikreink lesznek (nem szeretnénk tudni a nemüket), de nem kívánom senkinek azt a tortúrát, amin keresztülmentünk. Több, mint 3 év után, 2. lombik sikerült. Nem szórakozásból lombikoztunk.
2012. ápr. 4. 07:49
17/17 anonim válasza:
5-ös hozzászóló vagyok:
Bátyáméknak ikrei lesznek. Nem tervezték, így sikerült. A párja előtte fogamzásgátlót szedett, nem sokkal az abbahagyás után besikerült nekik. Annyit tudok még erről mondani, hogy ők úgy próbáltak védekezni, hogy nem középidőben voltak együtt, olyan buták voltak, hogy azt hitték, hogy máskor nem jöhet létre terhesség...Nekik az egyik fiú lesz a másik lány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!