Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miféle módszerrel lehetnének...

Miféle módszerrel lehetnének LÁNY IKREIM?

Figyelt kérdés
A férjemmel pár hete házasodtunk össze, és a közeljövőben gyereket is szeretnénk.Én tudom hogy milyen nehéz, de minden álmom hogy lány ikreim legyenek.Milyen módon lehetne ezt elérni? BÁRMI érdekelne, tényleg bármi.

2012. ápr. 3. 19:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

háháháhá, ugye csak viccelsz?????

Arra sincs tuti biztos módszer (csak próbálkozások), hogy lány legyen, nemhogy lány ikrek.

2012. ápr. 3. 19:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig az első vagyok.

A gyermekvállalás nem egy gépezet, ahol a menüből kiválasztod a kívánt "terméket" és megnyomod az entert. Hihetetlen :/

2012. ápr. 3. 19:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tuti módszer nincs rá... Esetleg gondolj rá sokat hogy egészséges kislányokat szeretnél, és hátha bejön :) De az is lehet hogy csak egy babád lesz. Lényeg hogy egészséges legyen! :)
2012. ápr. 3. 19:21
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Maximum úgy, hogy lombikoztok és csak a lány embriókat ültetik be, de úgy sem 100%, hogy legalább 2 megmarad közülük és persze kétpetéjűek lesznek, azaz nem fognak jobban hasonlítani egymásra mint a testvérek. Na meg, nem tudom, hogy nem indokolt esetben megcsinálják-e egyáltalán és ha igen, akkor mennyiért. Na meg, nem tudom, hogy volna-e egyáltalán értelme így gyereket vállalnotok. Mi lesz akkor, ha fiad születik?
2012. ápr. 3. 19:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem adnék azért, hogy teherbe essek...

ilyen különleges kívánságaimról meg álmodni sem merek, hiszen az is csoda lesz, ha sikerül terhesnek lenni, mégis mit tehetnék ezért, hogy sikerüljön...

2012. ápr. 3. 19:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolóval érzek együtt. Nekem az a kívánságom, hogy végre-végre sikerüljön teherbe esni. Az, hogy kisfiú vagy kislány, egy vagy kettő az már mindegy, csak jöjjön már...

Első voltam. (meg a második)

2012. ápr. 3. 19:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Erre egyetlen egy biztos módszer van! Ha lány ikreket akarsz, akkor fogadj örökbe lány ikreket. Más módszer NINCS!!!
2012. ápr. 3. 19:28
 8/17 anonim válasza:
100%

Én is egyetértek az utolsó 2 hozzászólással. Plusz örülni kell annak, hogy ha egy baba egészségesen születik.

+ Szerintem nem jó dolog "bekeverni" úgymond a természetnek. Legyetek hálásak azért a pároddal, amit kaptok! :)

De azért szurkolok, hogy természetes úton lányikreid szülessenek! :D

2012. ápr. 3. 19:33
 9/17 anonim válasza:
100%
*utolsó 3-mal. :)
2012. ápr. 3. 19:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Menj valami génlaborba...ott még a szemszínüket is kiválaszthatod:D
2012. ápr. 3. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!