A budapesti Kaáli Intézetbe elfogadnak máshonnan hozott leleteket?
Fél éven belüli leleteket eldogadnak. Sőt, az én dokim, amikor kiírt másféle vizsgálatokat, akkor sem mondta, hogy náluk csináltassam meg, hanem azt mondta, beszéljek a háziorvosommal. Így volt, amit megcsináltak TB-re, de egy részét nem tudták, és rengeteg utánajárásba és egy csomó szabadságomba került, mire minden meglett.
Szerintem jobban jártam volna, ha ott helyben megcsináltatom a Kaáli laborjában. Lehet, hogy egy kicsit többe került volna, de nem 3 hónap alatt lett volna meg, hanem két hét alatt.
Persze így utólag már könnyebben okoskodom. :-)
A dokim jót akart nekem, hogy ne kelljen annyit fizetnem, de így meg az időm ment.
A Kaális labor semmivel sem drágább, mint a többi magánlabor, ha amúgy is fizetős vizsgálatokat kérnek, nem érdemes máshova menni. Nem kell külön időpontot kérni, és helyben vannak az eredmények is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!