Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A budapesti Kaáli Intézetbe...

A budapesti Kaáli Intézetbe elfogadnak máshonnan hozott leleteket?

Figyelt kérdés
Gondolok andrológiai vizsgálatra, petevezeték-átjárhatósági vizsgálatra, stb. Jó, ha az első konzultációra felkészülve ezekkel a leletekkel megyünk?

2012. ápr. 3. 19:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én is Dr Kovács Péterhez jelentkeztem be, remélem nem fogok csalódni... Hol tartotok most?
2012. ápr. 3. 21:04
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem most beállította a prolaktin szintemet (ami mikroadenoma miatt van) és ha fél év alatt nem jön össze akkor továbblépünk. Január végén voltunk nála először.
2012. ápr. 3. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló!Nekünk elfogadták...nem érem nektek miért nem?!?!
2012. ápr. 4. 18:57
 14/16 Manka68 ***** válasza:

Fél éven belüli leleteket eldogadnak. Sőt, az én dokim, amikor kiírt másféle vizsgálatokat, akkor sem mondta, hogy náluk csináltassam meg, hanem azt mondta, beszéljek a háziorvosommal. Így volt, amit megcsináltak TB-re, de egy részét nem tudták, és rengeteg utánajárásba és egy csomó szabadságomba került, mire minden meglett.

Szerintem jobban jártam volna, ha ott helyben megcsináltatom a Kaáli laborjában. Lehet, hogy egy kicsit többe került volna, de nem 3 hónap alatt lett volna meg, hanem két hét alatt.

Persze így utólag már könnyebben okoskodom. :-)

A dokim jót akart nekem, hogy ne kelljen annyit fizetnem, de így meg az időm ment.

A Kaális labor semmivel sem drágább, mint a többi magánlabor, ha amúgy is fizetős vizsgálatokat kérnek, nem érdemes máshova menni. Nem kell külön időpontot kérni, és helyben vannak az eredmények is. :-)

2012. ápr. 5. 04:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Lehet, nem egyformán fogadják el a leleteket, van akinek jó máshonnan hozott, van, aki csak kaálisat kér, ez megtörténhet?
2012. ápr. 6. 23:09
 16/16 Manka68 ***** válasza:
Szerintem nem, a doki nem mondhatja, hogy csak kaális eredmény jó, inkább akkor kér újabb vizsgálatot, ha a másik lelet régi. Vagy ha mondjuk vmi gond van vele. Átjárhatóságit csak egyszer szoktak kérni, andrológiát szintén, viszont inszemkor és lombikkor automatikusan megvizsgálják az "anyagot", de ez benne van az árban, nem kell érte külön fizetni.
2012. ápr. 7. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!