Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A budapesti Kaáli Intézetbe...

A budapesti Kaáli Intézetbe elfogadnak máshonnan hozott leleteket?

Figyelt kérdés
Gondolok andrológiai vizsgálatra, petevezeték-átjárhatósági vizsgálatra, stb. Jó, ha az első konzultációra felkészülve ezekkel a leletekkel megyünk?

2012. ápr. 3. 19:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen!A petefészek átjárhatóságit elfogadják,de a spermavizsgálatot nem,azt csak azt fogadják el,amit ott csinálnak.!
2012. ápr. 3. 19:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, ezzel spóroltam több ezer forintot :) A többi vizsgálatot érdemes előre megcsinálni? Ilyeneket kérnek a Kaáliban, amit az asszisztens hölgy lediktált: Pl: Hiv és Hepatitis B szűrés, petevezeték- átjárhatósági, + élettársi nyilatkozatot is kérnek. Készüljünk az első konzultációra ezekkel a papírokkal?
2012. ápr. 3. 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk mi házasok vagyunk,tőlünk nem kértek semmiféle nyilatkozatot!(Csak személyit!)

Én a helyedben nem készülnék semmi plusz vizsgálattal..majd megmondja a dokid mit kér!De hepetotisB/C+AIDS az kell,de azt mi ott csináltattuk!+Vérből még kell sok minden így akár azt ott egyben is le tudják venni és nem kerül semmivel sem többe,mint bárhol!

2012. ápr. 3. 19:27
 4/16 A kérdező kommentje:
Melyik Orvost választottátok, kihez jártok? Mi Dr. Kovács Péterhez jelentkeztünk be. Hol tartotok most?
2012. ápr. 3. 19:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Mi Dr.Krizsa Ferenchez járunk (nagyon nagyon szeretem Krizsa dokit)és sajna már túl vagyunk az első sikertelen inszemen!:(
2012. ápr. 3. 19:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Árban hol jártok eddig? Milyen vizsgálatokért kell fizetni és mekkora összegekről van szó?
2012. ápr. 3. 19:56
 7/16 anonim ***** válasza:
Hú..ez összetett..nekem kellettek plussz vérvételek és UH ezért nekem többet kellett eddig fizetnem,amit nem sajnálok,mert megéri!De ha odamész kapsz majd egy listát,mi mennyibe kerül és kb tudsz kalkulálni!
2012. ápr. 3. 20:02
 8/16 A kérdező kommentje:
Mikor voltatok az első konzultáción? Tényleg nem fogadhatnak el hálapénzt a Kaáli dolgozói, orvosai?
2012. ápr. 3. 20:30
 9/16 anonim ***** válasza:
2011 november-december..!
2012. ápr. 3. 20:44
 10/16 anonim ***** válasza:
Nem fogadhatnak el, de ahogy elnéztem nem is várják el. Nagyon rendesek. Én Dr. Kovács Péterhez járok.
2012. ápr. 3. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!