A budapesti Kaáli Intézetbe elfogadnak máshonnan hozott leleteket?
Figyelt kérdés
Gondolok andrológiai vizsgálatra, petevezeték-átjárhatósági vizsgálatra, stb. Jó, ha az első konzultációra felkészülve ezekkel a leletekkel megyünk?2012. ápr. 3. 19:05
1/16 anonim válasza:
Igen!A petefészek átjárhatóságit elfogadják,de a spermavizsgálatot nem,azt csak azt fogadják el,amit ott csinálnak.!
2/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod, ezzel spóroltam több ezer forintot :) A többi vizsgálatot érdemes előre megcsinálni? Ilyeneket kérnek a Kaáliban, amit az asszisztens hölgy lediktált: Pl: Hiv és Hepatitis B szűrés, petevezeték- átjárhatósági, + élettársi nyilatkozatot is kérnek. Készüljünk az első konzultációra ezekkel a papírokkal?
2012. ápr. 3. 19:16
3/16 anonim válasza:
Mondjuk mi házasok vagyunk,tőlünk nem kértek semmiféle nyilatkozatot!(Csak személyit!)
Én a helyedben nem készülnék semmi plusz vizsgálattal..majd megmondja a dokid mit kér!De hepetotisB/C+AIDS az kell,de azt mi ott csináltattuk!+Vérből még kell sok minden így akár azt ott egyben is le tudják venni és nem kerül semmivel sem többe,mint bárhol!
4/16 A kérdező kommentje:
Melyik Orvost választottátok, kihez jártok? Mi Dr. Kovács Péterhez jelentkeztünk be. Hol tartotok most?
2012. ápr. 3. 19:40
5/16 anonim válasza:
Mi Dr.Krizsa Ferenchez járunk (nagyon nagyon szeretem Krizsa dokit)és sajna már túl vagyunk az első sikertelen inszemen!:(
6/16 A kérdező kommentje:
Árban hol jártok eddig? Milyen vizsgálatokért kell fizetni és mekkora összegekről van szó?
2012. ápr. 3. 19:56
7/16 anonim válasza:
Hú..ez összetett..nekem kellettek plussz vérvételek és UH ezért nekem többet kellett eddig fizetnem,amit nem sajnálok,mert megéri!De ha odamész kapsz majd egy listát,mi mennyibe kerül és kb tudsz kalkulálni!
8/16 A kérdező kommentje:
Mikor voltatok az első konzultáción? Tényleg nem fogadhatnak el hálapénzt a Kaáli dolgozói, orvosai?
2012. ápr. 3. 20:30
10/16 anonim válasza:
Nem fogadhatnak el, de ahogy elnéztem nem is várják el. Nagyon rendesek. Én Dr. Kovács Péterhez járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!