Ha véletlenül teherbe esnél, a párod melletted maradna?
"Véletlenül" nem lehet teherbe esni, ahhoz a párom is kell. ;)
Egyébként a kérdésre a válaszom: igen. (Az első gyerkőcünk egyetlen alkalomból fogant meg, de közös, tudatos döntés volt, hogy nem futottam az esemény utániért. A pozitív tesztre a párom csak vigyorgott. Azóta már a második is úton van... :D)
Ha nem maradna melletted, akkor elgondolkodtató, hogy egyéb nemvárt esemény (pl. egy betegség) során melletted maradna-e.
Ahogy ellőttem is írták, ez ugyanúgy az ő felelőssége is, mint a tiéd.
Ez számodra milyen információval bír? Attól, hogy mással marad vagy nem marad a párja, az még nem lehet a te párodra is feltétlenül igaz. A terhességhez 2 ember kell, így egyáltalán nem véletlen!!!
Hogy válaszoljak is, nálam a spontán terhesség kizárt, de 100 %, hogy maradnánk együtt. Most is együtt élünk, nem tudom min változtatna!?
Nekem PCOS-em van, sokat jártam dokihoz miatta. Előtte sokáig próbálkoztunk nem jött össze a baba.
Az orvos azt mondta, nem lehet csak lombikkal babám. Így nem védekeztünk, úgy voltunk vele, hogy akkor úgyis mindegy! :'(
Végül is 8 hónappal ezután "véletlenül" teherbe estem, így minekünk egy a véletlen nagyon is nagy szerencse volt. :D Most vagyok 16+6 hetes babás, és nagyon boldogok vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!