A beágyazódási vérzés az mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
Lehet 4 nap?2012. ápr. 2. 08:40
1/10 anonim válasza:
szerintem nem.
1-1 nap fordul elő és csak pár csepp.
Inkább rózsaszínes vagy barnás foltok szoktak lenni.
3/10 A kérdező kommentje:
Mensi helyett csak barnázás, és egy tisztasági betét elég volt egy egész napra. Ez 3 nap volt, utánna egy nap semmi, majd megint egy nap.
2012. ápr. 2. 09:28
4/10 eszter888 válasza:
Sziasztok!És neked hány napot késett a mensid második?Milyen volt az állaga és a színe?
5/10 anonim válasza:
2. vagyok
A ciklus 25-27. napjáig tartott.
Párommal 16-án voltunk együtt.
28-30-ig barnáztam.
Teszt 30-án negatív
ma reggel pozitív erősen.
6/10 A kérdező kommentje:
Vezetsz görbét? Mikor volt peteérésed?
2012. ápr. 2. 19:50
7/10 anonim válasza:
Nem, és csak rémlik, hogy 4-én volt az előző menstruációm:S
2x voltunk együtt a hónapban, 14-én és 16-án.
8/10 anonim válasza:
Még annyit, hogy első nap, kicsi élénk piros volt benne, utána már nem, csak barna. A wc-zésnél volt, és a tisztasági betéten minimálisan. De az sem mindig.
Utána szerencsére már nem barnázok azóta sem.
Baj a 3 napig barnázás??????
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem pont ugyan így volt, és azért vagyok kíváncsi. Örülnék neki, ha végre össze jönne a baba!
2012. ápr. 2. 20:58
10/10 Hvtina válasza:
Együtt voltunk 8-án a párommal 26-ara vártam a menstruációt 25 én megjöt 27 reggel már nem volt vérzés együtt lét után párnapal hasi fájássaim voltak lehetek terhes? 28 napos ciklusom van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!