Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet esélyem a babára?

Lehet esélyem a babára?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden leírni! Januárban műtöttek méhenkívüli terhességgel, nem vették ki a petevezetékemet csak megmetszették és ugy vették ki a "pici", azóta kétszer volt mensim, ugy néz ki hogy visszaállt 28 napos ciklusra mint ahogy ezelőtt. Utóljára március 10 én délután kezdett megjönni a vérzésem és számolgatásaim szerint 23-án volt pé-m, voltunk is együtt a párommal. Szerintetek lehet esélyem hogy spontán megfoganjon a babukám, végülis 6-ra nem várom.

Éreznem kellene már valamit hogy ha megfoggant?

Remélem nem járok ugy mint januárban, borzasztó volt:(

Nagyon nagyon aggódom!!

2012. ápr. 1. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem még túl korai lenne hogy érezz valamit, de ha kimarad akkor egyből lehet tesztelni. És szorítok hogy sikerüljön, és ne legyen baj.
2012. ápr. 1. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet spontán babád, viszont nem biztos, hogy ilyen korán érezhetnéd, hiszen amikor nemjön meg, akkor 4 hetes kb a "baba", ezt még az UH sem látja. (ezért hívak inkább a 6. hétre be az orvosok). Vannak, akiknek vannak nagyon korai tüneteik, az előző terhességednél voltak? (a tünetek akkor is jöhetnek, ha méhen kívüli). Nekem pl semmi nem volt, a mai napig nincs, ha nem mozogna, el sem hinném. Szerintem várd meg hogy megjön-e, és ha nem, akkor tesztelj. Sok sikert
2012. ápr. 2. 07:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Csak annyi tünetem volt az előzőnél hogy fájdogált a hasam és a cicim és barnáztam! Most viszont néha ugy meg-meg szédülök kicsit kezd fájni a cicim, de ez minden mensi előtt is szokott lenni mármint a mell fájdalom.
2012. ápr. 2. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!