Hasznalja valaki a Centrum kismamavitaminjat? Mi a velemenyed rola?
Figyelt kérdés
Egyenlore meg nem tudom sikerult-e a baba, de 2 honapja szedek kismamavitamint.
Elso babamnal mas felet szedtem, de az joval dragabb es amig nem tudom, hogy osszejott-e a baba nem akarok honapokon keresztul olyan sokat kolteni vitaminra, de addig is szeretnek valamit szedni.
2012. márc. 31. 10:17
1/6 anonim válasza:
hát nem leszek töle terhes
az tuti
2/6 A kérdező kommentje:
lehet en vagyok lemaradva, de en nem a vitamintol varom, hogy teherbe ejtsen.....
2012. márc. 31. 12:29
3/6 A kérdező kommentje:
de azert koszi :)
2012. márc. 31. 12:30
4/6 anonim válasza:
Nagyon jó vitamin, szerintem ha összejön is maradhatsz ennél. :)
34 hetes km
5/6 A kérdező kommentje:
koszonom szepen :)
2012. márc. 31. 14:11
6/6 anonim válasza:
Én is használtam, szerintem is jó. Angliában élsz? (a link miatt gondolom) Én felváltva használtam a Pregnacare-rel, mert kicsit más az összetétel..továbbá itt (UK) nagyon fontos, hogy elég D vitamint szedj. Segít a babakészítésebn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!