Ha most állok újra munkába hosszabb munkanélküliség után, és teherbe esek, és veszélyeztetett terhesnek nyilvánítanak, mi alapján kapnék juttatást? Az alkalmi munkavállalás beleszámít?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 09:44
1/5 anonim válasza:
Milyen juttatásra gondolsz? Táppénz bedolgozott napok után jár, gyes meg alanyi jogon is.
2/5 anonim válasza:
Ha a gyedre gondolsz, nem tudom, változott-e a szabály, de nálam még úgy állapították meg, hogy az elmúlt 2 évben volt-e X napom biztosított (tehát volt-e munkám, tanultam-e nappali tagozaton, stb. ) Már nem tudom, hány nap kellett összesen, de ha felhívod a TB-t, segítenek.
Az alkalmi munka tutira beleszámít, ha bejelentett volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! 55 nap alkalmim van, két éven belül pedig megvan a 365 nap.
2012. márc. 30. 11:07
4/5 anonim válasza:
Akkor ha nem változtak a jogszabályok, akkor a gyed mindenképp jár, a táppénz viszont csak annyi, amennyit legutóbb összefügggően dolgoztál. Legalábbis ha jól tudom. De legjobb megkérdezni, akkor pontos infót kapsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. márc. 30. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!