Folyton egy kisbabán kattog az agyam. Hogyan verjem ki a fejemből?
Figyelt kérdés
mindig ezen kattog az agyam hogy babát szeretnék. férjemnek inkább nem mondom mert úgysem mernék belevágni mert nagyon rossz az anyagi helyzetünk. szerintem az albérletből is menni kellesz mert lesz aki több pénzt tud adni mint mi. azt sem tudom mi lesz velünk. hogyan verjem ki ezt a babát akarok dolgot a fejemből?2012. márc. 28. 19:35
1/2 anonim válasza:
Hallgass a józan eszedre!!!! Nem tudom mennyi idős vagy, de ma már elég tág életkori határokon belül lehet egy nőnek kisbabája! Nem kiverni kell a fejedből, hanem elnapolni a dolgot amíg helyrerázódtok! Akár menjetek külföldre 5-6 évig, és ha megszedtétek magatokat, akkor haza, és jöhet a baba! Gyerekkel ezt már nem tudod megcsinálni, és végülis őérte teszed!
2/2 anonim válasza:
Igaza van az elsőnek.
Próbáljátok meg rendezni a helyzeteteket, úgy, hogy alkalmas legyen arra, hogy jöhessen a baba.
(Tudom, milyen érzés, 19 évesen meg voltam őrülve, minden gondolatom ekörül forgott, a párommal emiatt mentünk szét. Utólag visszanézve nem tudom, hova, mire akartam annyira... Fél évre rá kibékültem a párommal, nem sokkal utána neki lett normális munkája, pár hónapra rá lettem terhes a lányunkkal. Tehát összesen másfél évet vártam rá.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!