Ha épp most dolgozunk a kisbabán akkor tényleg ingyen kapom a h1n1 oltást?
Figyelt kérdés
Kapott már így valaki? Ugyanis az ántsz honlapján ez szerepel. De azért mert én azt mondom, hogy most szeretnék babát tényleg ingyen adják? És fel kelll íratni háziorvossal, vagy oltóponton, vagy hogy?
Ha valaki kapott így írjon légyszi. Köszi
2009. dec. 3. 14:25
1/9 anonim válasza:
Az ANTSZ honlapja szerint igen. Meg az is, akinek egy évesnél fiatalabb gyereke van (függetlenül attól, hogy nő vagy férfi).
2/9 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy oltóponton kedvezményeseknek nem adnak, csak a teljes árúaknak. Neked a háziorvoshoz kell menned, de semmit nem kell kiváltanod, mert a rendelőben van ingyeneseknek készlet. Csak odamégy, és helyben be is adja.
3/9 anonim válasza:
éS HA AZT MONDOM H KISTESOT AKARUNK ÉPP,AZT EL IS HISZIK??
4/9 anonim válasza:
Bocs bekapcsolva maradt a CapsLock
5/9 A kérdező kommentje:
Na igen nekem is ez a furcs
Ha azt mondom a okinak, hogy kistesót akarok a lányomnak és már hónapok óta próbálozok, akkor ingyen beadja?
2009. dec. 3. 14:35
6/9 anonim válasza:
Persze, nincs joga megkérdőjelezni, és az indoklásba is ezt fogja beírni magának a gépbe.
7/9 anonim válasza:
Már többször válaszoltam már itt erre a kérdésre, de itt egy bizonyíték az ingyenességre, a háziorvosnál erre nyugodtan lehet hivatkozni!
Idemásolom az ANTSZ honlapjáról, bizonyára sokakat érint és érdekel!
Remélem segít, és mindenkinek megjön a bátorsága, aki eddig nem volt biztos a térítésmentességben!
8/9 anonim válasza:
Én erről sajnos nem tudtam és én fizettem érte
9/9 anonim válasza:
Én is mondtam a babaprojektet és egy szóval sem mondták, hogy ingyen lenne. Kaptam receptet, kiváltottam beadták, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!