Uh-al követni a peteérést? Csak magánba lehet ilyent v pl sztk-ban is nézik ingyen? Tapasztalatok hogy megy ez? Pécsi orvost tudtok ajánlani?
van egy kisfiam,szeretnénk testvért.mivel pco-s vagyok, elég nehéz kiszámitani,hogy mikor is van peteérés,ha van egyáltalán..gondolom,ha hónapokig nem jön meg akkor nincs is...májustól szedek metet,ami remélem helyrehozza a ciklusomat.jó lenne egy orvost találni aki uh-on követi az eseményeket,h nehogy lemaradjunk az esetleges peteérésről.
ovumikroszkópom van,nem sokat ér...hőmérőzni nem tudok,mert éjjel többször kelet a kicsihez.ovuteszt drága lenne h napi szinten hazsnáljam a végtelenségig(de az lesz ha nincs más...)
várom segitségetek!
Nem tudom hol nézted az ovutesztet de ez itt annyira nem vészes: [link]
Kérdésedre válaszolva nekem egyszer néztek UH-on peteérést, de akkor volt így többre nem volt szükség, mivel terhes is lettem. Hogy követik -e azt sajnos nem tudom, nálam először clostirbegittel állították be a peteérést és ez az ultrahang középidőben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!