Ki nem várja a mensijét jövőhéten?
Most hogy vagytok? :)
Nekem 2 tizedet tovább emelkedett a hőm, így ma 36,9 lett.
A melleim pedig rettentően fájnak!!! Ovu után vagyok a 7. napon. :)
R.
Nagyon sajnálom kisvuk! Majd legközelebb sikerül!! Ne búslakodj!
Nekem mindig fájni szokott a mellem, most is fáj, csak most korábban kezdődött, mert már ovuláció óta fáj, de én ettől még nem képzelem terhesnek magamat, az maga lenne a csoda! :)
Nekem kb. még 1 hetem van a nemvártig.
R.
Kedves kérdező!
Írod, hogy még van 5 napod a nemvártig, még nem szabad feladnod, a hőd még változhat bőven, ez még kiszámíthatatlan, nagyon drukkolok neked!
Én azért nem reménykedem, mert tegnap kijött két pici pattanás, azóta nem jött, de engem ez szomorít el, mert ez mensi előjel szokott lenni. :( Szóval nálam ez a rossz.
Ami jó, hogy a hőm mára megint szépen alakult, de még ez is kiszámíthatatlan természetesen, nekem még 6 napom van a nemvárt mensimig! A melleim továbbra is fájnak rettenetesen!
Ilyen lett tehát mára a görbém:
R.
Sziasztok!
Kedves kisvuk nagyon sajnálom! Többieknek nagyon szorítok! Én még várakozó állásponton vagyok! Csak a melleim fájnak, de annak már én sem hiszek! Menzi előtt szoktak fájni egy héttel, most már az ovu napja óta fájnak. Hát nem tudom, majd kiderül! Mindenképp írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!