Ki nem várja a mensijét jövőhéten?
Ez kb. úgy néz ki,mintha lett volna egy korai peteérésed! Szerintem ezt rakd fel kérdésnek,hogy mi lehet az oka az ugrálásnak!
Digitális hőmérővel méred?
Kedves kisvuk!
Hát mindig kevés szokott lenni a mensim, de most különösen kevés volt, inkább csak pecsételés volt. Ha nem lenne alacsonyan a hőm, akkor én is babára gyanakodnék, de engem a hőm győzött meg arról, hogy ne teszteljek!
R.
R.,és Kérdező!
Van valami fejlemény?
R! Neked megjött? Vagy van baba?
Kérdező! Tudod már mitől volt barnás folyás? Baba?
Hát azt hiszem ez a hónap nekem is baba mentes lesz! :( Vasárnapra írta ciklus az ovu-t,el is volt tervezve minden,hogy szombat vasárnap szex,addig önmegtartóztatás! Erre szombat reggelre úgy felugrott a hőm... Azóta fent van! Volt szombaton meg vasárnap is akció,de szerintem az már késő volt :( Pénteken volt p.é-em,és szombaton ovum! Szerintetek lehet ebből még valami? Lehet fel is rakom kérdésnek majd! :)
Kedves kisvuk!
Szerintem még ne add fel!
Nem, nekem nincs baba, nem jött meg a mensim se normálisan, nagyon-nagyon gyenge volt, de én ezt mensinek veszem mert a hőm az szépen lement alaphőre, hát ezért. Szóval én ezek alapján most tartok a ciklusom 9. napján. Ápr. 18-án leszek a 10. napomon. Most én azt terveztem el, hogy 4 nap szünetet tartunk a párommal, szóval a ciklusom 10-14. napig nincs szex, legalábbis én mondtam a férjemnek, hogy próbáljuk már ezt így ki, hátha így sikerülne. Nagyon remélem, hogy jó lesz az időzítés és nem fogjuk lekésni!!
És persze remélem, a férjem kibírja...bár eléggé duzzog emiatt. Na de muszáj variálni valamit, hiszen a mindennapos együttlét nem jött be! :(
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!