Ki nem várja a mensijét jövőhéten?
Kedves kérdező,nekem jól adta meg az ovum ciklus.hu! És nekem új tünet,hoyg tegnap mikor lefeküdtem,és oldalra fordultam (így alszom),nagyon fájt a cicim,nyomta a kezem!De amúgy nem igen érzem,hogy fájna,max.picit érzékeny! Szóval mensi tünetem asz összes megvan! :D
Csatolom a görbém!
Ja,és nincs beírva,de tegnap 36,55 volt a hőm,ma pedig 37,1! Gondolom nem befolyásolja,hogy tegnap mérés közben elaludtam,ma meg trüsszentettem egyet! :D
Szerintetek milyen a görbém? Elég gáz! :(
Kedves kisvuk, igen, egy picit cikkcakkos a görbéd, de szerintem még jó lehet!
Nekem ma már jobban fáj a mellem! :)
A görbém ilyen jelenleg:
Neked kedves kérdező van görbéd?
R.
Kedves kérdező!
A derekam az most nem fáj, de néha picit fura a hasim.
Ami meg a legszembetűnőbb, hogy nagyon fájnak a melleim, legfőképpen reggel amikor felébredek. Ez nálam amúgy újdonság, mert soha nem volt még így, hogy ovuláció után azonnal elkezdtek volna fájni. Most viszont ugyanúgy fájnak, mint közvetlen mensi előtt szoktak, pedig addig még van 9-10 napom...de most ugyanúgy fájnak, pedig ilyen korán nem szoktam érezni. Most tartok ovuláció után 6 nappal.
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!