Ki nem várja a mensijét jövőhéten?
Kedves kérdező!
Nekem a tüneteim a következők:
A melleim azok már most fájnak, pedig nem szoktak ilyen korán fájni. Nem erősen fájnak, csak egy kicsit, de teljesen egyértelműen érzem.
A másik tünetem ami most van, hogy ilyen feszítő nyomásérzésem van az alhasamban.
Tehát egyenlőre ezek a tüneteim. :)
Hát igen, nagyon nehéz már hinni abban, hogy sikerülhet ennyi sok várakozás után. :(
Nem is hiszek benne, már nagyon hozzászoktam ahhoz hogy mindig megjön a mensim, engem csak az "éltet" hogy vannak olyan nők is akiknek még később sikerült, de végül mégis sikerült.
Drukkolok minden babára várónak!
R.
Kedves kisvuk!
Én nem is gondolok terhességre, hova gondolnék még arra, hisz még csak most vagyok túl az ovuláción! :)
Csak a kérdező kérdezte tőlem, hogy milyen tüneteim vannak, hát megírtam. :)
De én soha nem szoktam foglalkozni a tünetekkel, mert már annyiféle tünetem volt, hogy hosszú lenne leírnom, de mindig mensi lett belőle, szóval én már soha nem szoktam keresni a tüneteket.
Én csak akkor kezdenék reménykedni, ha késne a menstruációm, addig nem adok semmilyen tünetre. Mensi késésnél meg azért kezdenék reménykedni, mert az bizony soha nem szokott késni! Szóval megy a várakozás addigis...
És egyébként én a tesztet sem szoktam elhamarkodni, mert fölösleges túl korán tesztelni. Én tesztet is csak akkor csinálnék leghamarabb, ha legalább 2 napot késne a mensim.
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!