Van még más is hasonló cipőben? 1. clostis hónap, peteérés nélkül, proverával jött meg ma. Következik a 2. clostis hónap. Mikor leszek már végre terhes?
Az első closty-s hónap nekem is peteérés nélkül zajlott és még késett is 5 napot, de a másodikba már volt.
Ne várd azonnal a hatást, mert nem mindenki egyforma, lehet, hogy a köv.hónapba sikerül a baba is vagy az is lehet mint sokaknál, hogy 3 hónap szedése után abbahagyták és a köv. gyógyi mentes hónapba sikerült a terhesség.
Legyél türelemmel.
Köszönöm a biztatást. Nagyon nehéz türelmesnek maradni.
Annyira bíztam a clostiban. Jó tudni, h nem csak én vagyok így hogy még azzal sincs peterésem.
Első vagyok.
Mi már több, mint egy éve járunk dokihoz és kezelnek is a meddőségibe, de az hogy mikor lesz baba kitudja, 28 vagyok és szerettem volna max 32ig legalább 3 gyerköcöt, de egyenlőre még ez az egy is megvárat...
Milyen hormont szedsz?
Milyen vérvétel eredményeid vannak?
Letrox a pajzsmirigyalulműködésre
Merckformin a PCOS-ra
Friss laboromért még nem mentem el. 2 hét múlva megyek vissza az endóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!