Probléma a peteérés és a mensi között. Ki volt, van hasonló cipőben? Kinél mi volt az ok?
Én novemberben jártam így, hasfájdogálós, méh nehézségérzet, szúrkáló érzések és hát halvány pozitív teszt. Azután megjött.
Vs. a "szervezetem" már teherbe tudott volna esni... ha felkészült volna. Rá 2-3 hónapra kis rásegítéssel sikerült is. Van néhány dolog - láncolat - aminek meg kell felelnie a terhességhez, ha valamelyik nem működik jól, akkor nem teljesül a terhesség.
Sziasztok!
Az 1.-től szeretném kérdezni, ha még visszanéz ide, hogy mi volt az a "kis rásegítés"? Hátha...
Köszi!
17:24-nek, első vagyok:
Rásegítések:
- peteérés legyen: Clostilbegyt meghatározott időben mennyiségben
- tüszőrepedésre: semmit (általában injekciót szoktak)
- prolaktin szintentartásra: Bromocriptin végig
(ill. az agyalapi mirigy működését javítja - a stressz miatt blokkolhatja a teherbeesést)
- a ciklus 28. napján teszteltem pozitívat, 29-től a sárgatest működésre, pontosabban a progeszteron (terhességmegtartó) elősegítésére Utrogestant (tablettában)
Soknak tűnhet, de nagyon biztonságban éreztem magam. Mindig az lett támogatva, ami soron következett.
Köszönöm, hogy válaszoltál, aranyos vagy!
Gratulálok a babákhoz, jó egészséget Nektek!
Még egyszer köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!