Sikerülhet az 5. vagy a 6. inszemináció is akár?!
1 lányt ismerek, akinek a 6. inszem. sikerült, illetve 2-t, akinek az 5. Legtöbbet sajnos olyat ismerek, akinek egyik sem sikerült (pl. nekem sem), illetve több olyan lányt/nőt, akinek viszont az 1. vagy a 2. sikerült.
4 évet töltöttünk el meddőségi kezelésekkel, így elég sok történetet hallottam. (Nekem 4. lombik sikerült).
Attól tartok nekem sem fog egyik sem! :( 4. lombik....szegény akkor nem irigyellek Téged sem,nekem sok már ennyi csalódás,több,mint 3 éve próbálkozunk...tudom hogy sokan még ennél is többet várnak,de én ezt is soknak érzem :( De akkor Te is rengeteg csalódáson mentél keresztül....
Egy baba lett vagy kettő? Megszülettek már?
Én most valószínűleg terhes vagyok, ma lett 2 csíkos, de eszeveszett halovány. Nekünk ez az első, ha fogant, akkor már nem ketten, hanem hárman vagyunk itt :)
Az nem jelent jót, ha az 5.-6. sem sikerül. Nem tudom, nekem nem volt ilyenem, nem vagyok tapasztalt.
Talán vizsgáltasd ki magad.
Sikerülhet, azért csinálnak még valakinek 5-6-at.
Mondjuk mi 3 után lombikot csináltattunk. Ami másodjára siekrült.
1. voltam:
hármasikrek lettek, januárban voltak 1 évesek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!