Inszem után mikor tesztelnétek először?
Én 10 napra rá teszteltem és pozitív lett:)
Most 2 éves a kislányunk.
Hát igen, arra jutottam magammal, hogy a tüszőrepesztőnek épp kiment a hatása a 10.napra, ezért mertem tesztelni, de kétnaponta csináltam egy-egy újabbat, és mindig erősödött.
Az első sikerült:)
Majd szurkolok és írd, meg hogy mi lett!
Nálunk például semmi remény nem volt a sikerre, mert a férjemnél volt probléma, és az inszem napján annyira rossz volt a leadott anyag, hogy az orvos szerint csak pénzkidobás az inszem ( nekünk ez nem volt TB támogatott).
Végül csak azért csinálta meg, mert én ragaszkodtam hozzá, beleéltem magam, annyira vártam, és készültem rá, hogy nem akartam hazamenni és megint várni egy hónapot. Az orvos rábólintott, pedig alig alig volt jól mozgó fickó, és látod, ebből a kevéskéből is egyből megfogant a kislányunk:)))
Remény mindig van!!!
Igazad volt,hogy megcsináltattad...és abban is igazad van,hogy mindig van remény!Leírnád mit éreztél inszem után egy héttel??
Olyan kicsit nyom a pocim...nem tudom,hogy ez normális-e??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!