Mivel lehet elősegíteni hogy az inszemináció sikeres legyen?
Szia!
Hát ez jó kérdés...!Nekem 2 nap múlva kell tesztelnem,hogy sikerült-e az első inszeminációnk...nem tudom mivel lehet rákészülni én csak pozitívan próbálok gondolkozni,hátha sikerül....!
2 vagyok!
Nálunk sajna az első kilőve!:(
Pedig Én pihentem,nem dolgoztam,kíméltem magam...és nem..na legközelebb még aznap be megyek dolgozni!
Igen, rendes a mensim, van már egy 8 éves kisfiam, de 4 éve nem jön össze a második. Ez lesz a negyedik inszem, nagyon-nagyon reménykedem, mert a férjem már tovább nem akar menni.
Kedves Tündérlány! Sajnálom hogy nem sikerült az első, de nagyon ritka az, akinek elsőre sikerül. Ne add fel, készülj lelkileg a másodikra! Tudod már hogy mikor lesz?
Sziasztok!
Nekem azért kellett ezt az egészet elkezdeni, mert mióta-9 hónapja-abba hagytam a fogamzás gátlót nem jött meg a mensim :( amíg gyógyszeretem mindig pontos volt, azóta semmi :( mindent megnéztek, de nem tudni mitől van :(
Sajnálom Tündérlány, hogy nem sikerült. Nekem is az első volt, pénteken lesz eredmény, nagyon félek! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!