Mivel lehet elősegíteni hogy az inszemináció sikeres legyen?
Figyelt kérdés
Valakinek bejött valamilyen praktika? Nekem ez lesz a negyedik.2012. márc. 18. 22:12
11/22 anonim válasza:
Válaszolok Én helyette...Katának sem sikerült ("beszéltem vele")!:(
12/22 A kérdező kommentje:
Tündérlány, Kata, ne keseredjetek el, új hónap, új remény! Nekem tegnap jött meg, holnap kezdem el szedni a a clostyl-t, aztán neki kezdünk a negyedik inszemnek! Nekem ez az utolsó lehetőség, mert a férjem már nem akar továbbmenni.
2012. ápr. 8. 21:02
14/22 tkata81 válasza:
Nem sikerült :(
Most zajlik a második kör, túl vagyok az 5 nap Clostyn. csütörtökön UH, aztán kiderül kell-e szuri vagy elég volt a bogyó.
15/22 tkata81 válasza:
Sziasztok!
Tiszta béna vagyok, úgy válaszoltam hogy nem néztem meg a 2. oldali kommenteket :)
bocsi!
Én is ezt akartam kérdezni, mint Tündérlány: miért nem akarja a párod folytatni?
16/22 A kérdező kommentje:
Már belefáradt a 4 év próbálkozásba, és öregnek érzi magát, pedig szerintem nem az. 40 éves, de teljesen fiatalos, sportos. Nekünk van már egy 8 éves kisfiúnk, és több mint 4 éve próbálkozunk a másodikkal. Én nagyon szeretnék még egy gyermeket. Csak azt sajnálom, hogy nem előbb mentünk el inszemekre. Ti mit csinálnátok a helyemben?
2012. ápr. 9. 22:52
17/22 anonim válasza:
Mindenképp megpróbálnám rábeszélni,hogy folytassátok tovább,nem szabad feladni,de lehet,hogy most sikerül majd..!
18/22 tkata81 válasza:
Én is azt javaslom, hogy folytassátok! Ki kell használni minden lehetőséget.
19/22 anonim válasza:
Mesélj nekünk egy kicsit!Hova jársz?
20/22 A kérdező kommentje:
A budapesti Kaáliba járok, de előtte már sok helyen voltam. Az utolsó (harmadik) inszemet ott csinálták. Előtte BMC, Nyírő Gyula kórház, és egy vidéki magándoki.
Aranyosak vagytok hogy bíztattok, annyira szeretném ha ez most sikerülne! Sajnos lelkileg nem vagyok túl jól, más okból kifolyólag. Már elkezdtem szedni a closty-t, hétfőn megyek ultrahangra.
Tündérlány, Kata ti hová jártok?
2012. ápr. 12. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!