Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Válaszólnátok? A mennyországbó...

Válaszólnátok? A mennyországból pokolba érzésem van, nagyon elbizonytalanodtam.

Figyelt kérdés
Keddre nem várom.5 nappal ezelőtt csináltam először tesztet mivel gyanus tüneteim voltak.Bár nem reménykedtem +ban,mert még korai volt,de mégis teszteltem 2 medi labot + lett,határozottan,majd gyorsan vettem még1et,mert nem hittem a szememnek,és az is +.Így hát 2 nap múlva ismét teszteltem kiváncsiságból,másik fajtával az -.Tegnapelőtt Clearblut vettem ami jól láthatóan +,de csináltam Gabriel ami -,illetve több óra múlva halovány 2 csík van,de az nem számítnés a ma reggeli gravi hcg is -.Alig bírom kivárni a keddet hogy mi lesz.A hőm változó,hol 36,8,hol37,hol 36,9,de ez csak pár napja van így.Átlag hő 36,5.PÉ jun 1-2 volt.Szerintetek?
2009. jún. 14. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem baba! Csak még nem mutatja ki mindegyik teszt. Szerintem ne aggódj! De felesleges ennyit tesztelgetni! Még a végén annyira felhúzod magad, hogy baj lesz belőle!! Nyugodj meg babás vagy! Én 1 hét múlva tesztelnék újra. De max. 2 tesztet csinálnék!

Ja és gratulálok! Szorítok, hogy minden rendben legyen. Mikor kezdted el érezni a tüneteket?

2009. jún. 14. 13:47
 2/6 anonim válasza:

Mik voltak a tüneteid?

Amúgy nagyon sokan írták itt, hogy a Gabriele teszt nem jó, illetve még korai babázásnál nem mutat + eredményt, csak kb a negyedik hétnél, de szerintem hihetsz a + nak!

Gratulálok neked!

Küld el légyszi felém is a gólyát!

Jó babavárást, vigyázz magatokra!

2009. jún. 14. 13:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hirtelen vasíz a számban,ezzel kezdődött,ez csak 2 napig volt,azután mellfájdalom nem vészes,de másképp mint szokott,hirtelen aluszékonyság ez viszont erőteljes,szinte gondolkodni nem tudok olyankor,türelmetlenkedés és ingerlékenység vmint,tegnap többször elérzékenyűltem,este sírtam is és hirtelen rám törő farkasétvágy,néha szagundor és a hangok néha sokkal hangosabbnak tűnnek.Hát ezek,de meglátjuk.Szorítok nektek is!

2009. jún. 14. 13:55
 4/6 anonim válasza:
Ilyenek nekem is vannak! Mi is úgy szeretnénk már babót!
2009. jún. 14. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos ott a baba. Nyugi és jó egézséget.
2009. jún. 14. 14:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Drága nyugodj meg,gyermeket vársz,bár nem értem,miért csináltál ennyiféle tesztet.Negatívba csalnak néha de pozitívba nem.Mert a hormon ott van,az tuti. :) Írd meg mi a helyzet,visszanézek majd :)
2009. jún. 14. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!