Válaszólnátok? A mennyországból pokolba érzésem van, nagyon elbizonytalanodtam.
Szerintem baba! Csak még nem mutatja ki mindegyik teszt. Szerintem ne aggódj! De felesleges ennyit tesztelgetni! Még a végén annyira felhúzod magad, hogy baj lesz belőle!! Nyugodj meg babás vagy! Én 1 hét múlva tesztelnék újra. De max. 2 tesztet csinálnék!
Ja és gratulálok! Szorítok, hogy minden rendben legyen. Mikor kezdted el érezni a tüneteket?
Mik voltak a tüneteid?
Amúgy nagyon sokan írták itt, hogy a Gabriele teszt nem jó, illetve még korai babázásnál nem mutat + eredményt, csak kb a negyedik hétnél, de szerintem hihetsz a + nak!
Gratulálok neked!
Küld el légyszi felém is a gólyát!
Jó babavárást, vigyázz magatokra!
Köszönöm!
Hirtelen vasíz a számban,ezzel kezdődött,ez csak 2 napig volt,azután mellfájdalom nem vészes,de másképp mint szokott,hirtelen aluszékonyság ez viszont erőteljes,szinte gondolkodni nem tudok olyankor,türelmetlenkedés és ingerlékenység vmint,tegnap többször elérzékenyűltem,este sírtam is és hirtelen rám törő farkasétvágy,néha szagundor és a hangok néha sokkal hangosabbnak tűnnek.Hát ezek,de meglátjuk.Szorítok nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!