Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Te hány éves korodig vállalnád...

Te hány éves korodig vállalnád még azt el, hogy kisbabád lehessen, szerintetek meddig lehet próbálkozni?

Figyelt kérdés

Még nem vagyok öreg, 28 éves vagyok és régóta szeretnénk babát, de nem sikerült még eddig sajnos. Csak azért tettem fel a kérdést, mert már sokszor ez is eszembe jut, hogy mi van, hogy ha nem sikerül még nagyon sokáig, meddig próbálkozzunk?

50 éves koromig? Meddig lehet?

Légyszi, olyan hozzászólásokat ne írjatok, hogy menjünk kivizsgálásra meg ilyenek, mert egyenlőre nem megyünk, majd ha úgy gondoljuk, akkor megyünk, de még most próbálkozunk továbbra is enélkül, hátha megtörténik a csoda velünk is most már...

2012. márc. 24. 17:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy öreg én voltam az első, olyan 28%-ot kaptam amiért 43 évesen megszültem a harmadikat,hogy csak.

Nem mint ha érdekelne, de elég korlátolt emberek pontoztak itten. Pedig szerintem akár sportban,akár frissességben, "fiatalságban" messze lenyomom a gyerek ovis társainak huszonéves szüleit.

Néhánvan úgy néznek ki, úgy mozognak, úgy beszélnek élnek mint a nagyanyám. Aki azért már 90 felé jár.

2012. márc. 25. 14:21
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem értem! Én is azt mondom,hogy én 35-ig szülnék! De ha valaki 43 évesen szül azzal sincsen gondom,mindenki maga dönti el,hogy hány babát,és hány évesen szül! A családomban volt olyan,aki kb. 30 évesen (már nem tudom pontosan),szült,és van egy egészséges lánya! Aztán próbálkoztak azonnal a 2. babával! Kb. 8 terhessége volt,volt amelyik pár hetesen,volt amelyik 7 hónaposan halt el! addigra már 40 volt! :( Aztán kb. 45 évesen lett terhes,akkor már nem akartak gyereket,de úgy voltak vele nem vetetik el,mert úgysem marad meg! Ha jól tudom 45 évesen szült,és a világ legboldogabb szülői voltak,amikor egy egészséges kisfiúk született! Azon kívül,hogy most a gyerek 10 év körül van,a nő meg klimaxos,semmi bajuk nincs,egészségesek,és boldogok! Szóval lehet ennyi idősen is boldog szülőnek lenni! :) Én nem merném bevállalni,de nem vagyunk egyformák! Mindenkinek sok sikert! Ha 20,ha 43 éves! ;)
2012. márc. 26. 08:22
 23/26 A kérdező kommentje:
Tényleg olyan gyorsan eltelnek az évek, mire észbe kapok azt veszem észre, hogy még mindig nem sikerült...és akkor vegyük azt, hogy már 35-ön felül leszek...hát szerintem mi 40 éves koromig biztos, hogy nem fogunk védekezni (párom 1 évvel idősebb nálam csak), ha addig nem jönne össze, de ez már tényleg a határ! Most vagyok 28 éves, jó lenne, ha 35 éves koromig sikerülne...de ha mégse jön össze? Szóval akkor szerintem adok még magamnak pár évet, úgyhogy akkor 40 éves koromig szerintem még nyugodtan szülhetek. De utána már tényleg nem merném bevállalni én sem. Most így érzek.
2012. márc. 26. 16:59
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem mentek el vizsgálatra?: Csomó olyan hormonprobléma van, amivel szinte lehetetlen teherbe esni, évek kellenek, mire helyreáll, vagy ha netalántán még sikerülne és nem menne el a baba, akkor pedig az idegrendszere rosszul fejlődne.
2012. márc. 26. 19:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Abszolút egyetértek az utolsóval! Menj,és jelentkezz be az sztk-ba endokrinológiai szakrandelésre! Semmi extra! Meghallgatja a mellkasod,megméri a súlyod,megtapogatja a nyakad,megméri a vérnyomásod,a pulzusod,kérdez egy-két dolgot,és elküld vérvételre! Kb.5 perc az egész! Aztán a vérből minden kiderül! Most ne magadra gondolj,az a jobb eset,ha nem jön össze a baba! A rosszabb eset,ha pajzsmirigy probémád van,és nagynehezen évek után össze jön,és betegen születik,mert az anyja felelőtlen volt! Kívánom,hogy minden rendben legyen,nem akarlak megijeszteni,de nekem is alul működésem van,és amikor babát szerettünk volna,és elmondta a doki milyen veszélyes,milyen betegségek vannak,és inkább a kis agyával lesznek bajok,akkor azt mondtam,még várok! 3 hónap múlva kontroll vizsgálaton azt mondta jó az eredmény,jöhet a baba! 3 hónap már nem oszt nem szoroz,ha a gyermekem egészségéről van szó! És én júniusban 30 leszek,és első baba,és 3-at szeretnénk! De inkább csak legyen kettő,de az egészséges!
2012. márc. 27. 08:23
 26/26 anonim ***** válasza:
Ja,és ami még ugye fennáll,az az,hogy nagyon nehéz ilyen problémával teherbe esni! De ha mégis sikerül,elég nagy a vetélés kockázata! Mérlegelj,mi a jobb! Nem esni teherbe évek óta,évek után teherbe esni,és elveszíteni a babát pár hetesen,vagy hónaposan,vagy rászánni magad 4x5 perces ingyenes,fájdalommentes vizsgálatra(endokrin rendelés+vérvétel),és szülni egy egészséges gyermeket! Vagy kettőt... Ezt neked kell eldöntened,és bármit választassz nagyon sok sikert kívánok,és szívből kívánom,hogy minden rendben legyen,és egészséges babád szülessen!
2012. márc. 27. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!