Te hány éves korodig vállalnád még azt el, hogy kisbabád lehessen, szerintetek meddig lehet próbálkozni?
Még nem vagyok öreg, 28 éves vagyok és régóta szeretnénk babát, de nem sikerült még eddig sajnos. Csak azért tettem fel a kérdést, mert már sokszor ez is eszembe jut, hogy mi van, hogy ha nem sikerül még nagyon sokáig, meddig próbálkozzunk?
50 éves koromig? Meddig lehet?
Légyszi, olyan hozzászólásokat ne írjatok, hogy menjünk kivizsgálásra meg ilyenek, mert egyenlőre nem megyünk, majd ha úgy gondoljuk, akkor megyünk, de még most próbálkozunk továbbra is enélkül, hátha megtörténik a csoda velünk is most már...
Régebben én úgy voltam ezzel, hogy 30 éves koromig meg kéne szülni az első babát. De mivel látom, hogy nem megy ez olyan gyorsan, most már ott tartok, hogy jó lenne, ha 35 éves koromig sikerülne...
Persze szeretném ha már most azonnal sikerülne, csak úgy látom, hogy én azok közé tartozom akinek nem jön össze olyan hamar...így már annak is örülni fogok, ha egyáltalán lesz 1 babám, már abba nem is gondolkodok hogy tesó is kéne neki, persze jó lenne, ha "kifutná az időből" legalább 2 gyerek.
Én azt mondom, hogy max. 40-42 éves korig, de csak abban az esetben, ha tökéletes az egészségi állapotom és a férjem is velem egykorú, max. pár évvel idősebb.
Ezt a kort az utolsó gyerek vállalására értem. Első gyereket ennél fiatalabb korban tartom optimálisnak vállalni (max. 35 éves korig, de inkább 30-32).
Én 35 felett már tervezetten nem valószínű, hogy fogok szülni, max csak, ha "becsúszik".
Amúgy én tuti kivizsgálásra mennék, ha nem jön össze 1 éven belül, ha találnak valamit és csak lombik lehet, akkor el kezdenénk azt, és ha az se jön össze, akkor az örökbefogadást kezdeném el... De ezeket mondjuk úgy, hogy legkésöbb 35 évesen a kezembe lehessen egy baba valamilyen úton-módon... :)
mennyi ideje próbálkoztok?
én 32 évesen szültem a kisfiamat, most 35 vagyok, és lehet nálam beütött a korai klímax :(( most járkálok vérvételekre :(
tudom azt kérted nem írjuk hogy menjetek kivizsgálásra, de soha nem tudhatod mi a gond, és szerintem minél hamarabb kiderül, annál jobb, és akkor már tehettek is vmit
egyébként én 40-ig simán szülnék
Lassan 2 és fél éve nem sikerül...
Kivizsgálásokra szerintem soha az életbe nem megyünk el, mert férjemet még arra is nehéz rávenni, hogy "úgy legyünk" együtt ahogy kéne: pl. póz (szinte mindig én vagyok felül), meg hogy ritkábban kéne együtt lennünk...lehet, pont ezért nem sikerül, mert napi többször is együtt vagyunk...
Lehet, hogy én már "öreg" vagyok? :(
Most várom a harmadikat. :)
Férjem 34 éves volt éppen tegnap, szerintem nem vagyunk öregek hozzá.
Fiamat 27 évesen szültem, lányomat 34 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!