Te hány éves korodig vállalnád még azt el, hogy kisbabád lehessen, szerintetek meddig lehet próbálkozni?
Még nem vagyok öreg, 28 éves vagyok és régóta szeretnénk babát, de nem sikerült még eddig sajnos. Csak azért tettem fel a kérdést, mert már sokszor ez is eszembe jut, hogy mi van, hogy ha nem sikerül még nagyon sokáig, meddig próbálkozzunk?
50 éves koromig? Meddig lehet?
Légyszi, olyan hozzászólásokat ne írjatok, hogy menjünk kivizsgálásra meg ilyenek, mert egyenlőre nem megyünk, majd ha úgy gondoljuk, akkor megyünk, de még most próbálkozunk továbbra is enélkül, hátha megtörténik a csoda velünk is most már...
Max 35 éves koromig elintézném a gyerekkérdést. Bár ez csak én vagyok.
Mert már ott is furi az hogy mikor 18 lenne akkor én 53 /ha 35 éves szülnék/...
Ha 35 éves koromig nem jönne össze, elkezdeném az örökbefogadást intézni.
De ha utána összejönne, megszülném.
maximum 35.Miért?Mert mire a gyerekem 20 lenne én már 55,és még az unokáimmal ,dédunokáimmal is szeretnénk játszani,látni hogy felnőnek.Ugy gondolom mindenek meg van a maga ideje így a szülésnek is .Nálunk mindenki visszonylag korán szült 18-25között így még elmondhatom azt hogy a fiamnak van ükmamája ...ugye ilyet nem is hallani mostansag,és jó hogy nagy a család van kire hagyni (nem azert mert leszeretnénk paszolni)
3,5éves és egy 24 hetes pocaklakó anyukája....és szerencsere meg vannak a jó körül mények hozzá hogy ez adott legyen...sok boldogságot,és mielőbbi babavárást kívánok
Az első babát maximum 35 éves korig gondoltam.
Szerencsére 32 évesen szültem a fiam, szóval ez sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!