Volt mar olyan honapotok, amikor azt ereztetek, hogy biztosan sikerul a baba? Bejott a megerzes, vagy sem?
Fogalmam sincs, hogy miert, de ebben a honapban teljes nyugalomban azt erezzuk, hogy megfogan a baba. Az elso napjatol a ciklusomnak. Meg ket napom van a nem vartig, de a parom is ugy nyilatkozik ezzel kapcsolatban, mintha mar bizonyitottan terhes lennek. Es nem bizonytalankodik (bevallom, hogy en mar ma reggel elkezdtem, mert semmilyen fizikai jelet nem erzem sem a babanak, sem a mensinek es amugy is olyan hihetetlen lenne, hogy ennyire raerezzunk).
Most mar attol tartok, hogy ez a hatalmas sugallat, ami nemtom honnan jott csak arra lesz jo, hogy meg nagyobbat koppanjunk.
Ereztetek mar ehhez hasonlot?
Sajnos sosem jött be :(
Viszont amikor elvileg nem is eshettem volna teherbe és abszolút semmi terhestünetem nem volt, akkor terhes lettem :)
Nekem februárban. A mai napig 100%-kal gondolom hogy terhes voltam, de elmehetett. És a május. 35 naposak a ciklusaim, jött a megérzés, és kb a 32ik napon halvány pozitív volt a tesztem.
Szóval az első nem jött be, a második pedig igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!