Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mért ilyen bonyolult az...

Mért ilyen bonyolult az embereknél ez a teherbe esés kérdés?

Figyelt kérdés

Az állatoknál meg olyan könnyen összejön!

Mi (emberek)vagyunk így beprogramozva, hogy nehezen jöjjön össze?

Mit gondoltok?

2012. márc. 22. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
Állatoknál is bőven létezik meddőség, és embereknél sem jön ám össze mindenkinek nehezen. No de ez segítség annak, akinek nem sikerül? Nem hinném. Amit egyedül az ember tud egyébként: rettenetesen rástresszelni - ez pedig a neuroendokrin rendszeren keresztül bizony gátolhatja a folyamatot.
2012. márc. 22. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te hogy állsz hozzá a kérdéshez, de én anno nagyon rástresszeltem a témára! Nekem is megfogalmazódott ez a kérdés a fejemben, mint neked! :)

Utána mindenütt azt olvastam,hogy amikor nem görcsöltek rajta, hogy miért nem jön, na akkor sikerült!

Szóval nehéz volt, de én is próbáltam a munkámmal, a napi teendőimmel foglalkozni, nem azzal miért nem sikerül, és amikor el tudtam engedni magam, abban a hónapban sikerült!

Szóval ez is fontos szempont.

Remélem hamarosan sikerül nektek is!

19hkm

2012. márc. 22. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi emberek foglalkozunk vele. Ha egy állat nem esik teherbe, nem stresszel rajta. Sajnos manapság nehezebb. Az ember 20-30 éves kora között a legtermékenyebb. A gyerekvállalás ideje viszont egyre inkább kitolódik. Sok a környezeti ártalom, és a stressz is. Ez sem segít. Sajnos ez is a modern világ átka.
2012. márc. 22. 11:34
 4/8 anonim ***** válasza:
nem minden embernek jön össze nehezen .Sőt! A legtöbb embernek könnyen összejön.neked biztos ez a problémád azért gondolod így.
2012. márc. 22. 11:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekem ,már van :) 12 hónapos pici fiam édes aranyos... :)

Szinte ahogy kitaláltuk, hogy gyereket szeretnénk rá 1-2 hónapra várandós is lettem.

csak annyiszor látom, hogy rengetek elkeseredett ember van akik mindent megtesznek és mégse jön össze!

Bezzeg a macskámnál állandóan össze jött, és más állatoknál is.

Az embereknek meg általában olyan nehéz...

2012. márc. 22. 15:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Még mindíg nem érted a lényeget. Nem általában nehéz. Az a ritkább hogy nehéz, csak akinek elsőre sikerül az nyilván nem ír ki ide kérdést ezzel kapcsolatban. Amúgy meg fordítsuk meg, és nézd azokat a kérdéseket ahol a becsúszott babákat akarják elvetetni. Ők is legalább annyian vannak mint a meddők, pedig elvileg védekeznek is.
2012. márc. 22. 15:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, a ritkább az, hogy nehéz. Csak azok, akiknek hamar összejön, nem írják le, hogy megpróbáltuk, és sikerült. Akik viszont sokáig kell, hogy próbálkozzanak, több fórumon keresik a megoldásokat.
2012. márc. 22. 17:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem írnak többen olyanok akiknek sikerül, talán ők bátoríthatnák azokat akik küszködnek.
2012. márc. 22. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!