Korai lenne még orvoshoz menni?
Figyelt kérdés
3. hónapja nem jön össze a kisbaba,pedig használjuk az ovulációs tesztet ami ki is mutatja,hogy van peteérésem nem dohányzom,nem kávézom mindent megpróbálnk elkövetni hogy sikerüljön fiatalok is vagyunk mind ketten én 23 párom 26.2012. márc. 21. 18:34
2/5 anonim válasza:
Nagyon nagyon korai. Egy évi próbálkozást szoktak javasolni, majd utána doki! Szóval kitartás és sok sikert!
3/5 anonim válasza:
Lehet az a baj, hogy túlságosan rágörcsöltetek. 3 havi próbálkozásnál még nem is kellene ovutesztelni, meg ilyeneket, egyszerűen csak kedvetek szerint szeretni egymást. Igen, korai lenne az orvoslátogatás, inkább lazíts kicsit.
4/5 anonim válasza:
Majd egy év után ráér papírforma szerint, ha elmész nőgyógyászhoz kinevet és elküld.
Ha nagyon idegesít akkor kérj a háziorvosodtól egy pajzsmirigyellenőrzést (mondd hogy gombócérzés van a torkodba, szívdobogás), a TSH is befolyásolja a babásodást, TSH szintnek 2 alatt kell lenni.
Nőgyógyásznak mond hogy szivárog a tej a melledből, tuti elküld vérvételre, ha hormonális gond lenne, akkor már ezt is kipipáltad...:)
Mi 6(!)évig vártunk a babára, már harminc voltam mikor sikerült (remélem hogy ez még fiatal kor:) )
5/5 anonim válasza:
azt kihagytam hogy az ovuteszt nagyon jó dolog, ha tehetitek folytassátok! Nekünk is így sikerült. Nem is gondoltuk volna hogy aznap van.........tettünk egy próbát...és bejött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!