Ki nem varja mara? Tunetek?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 08:17
31/40 anonim válasza:
hát örülök,hogy nem jött meg!bár az egészet nem értem!nem tudom mit is csináljak!elegem van!minden szinte változatlan csak hát negatív a teszt!
32/40 A kérdező kommentje:
megjott :(
2012. márc. 21. 08:01
33/40 anonim válasza:
huuuuuu sajnálom!hát akkor csak ketten maradtunk??
34/40 anonim válasza:
Én is sajnálom! De megmondom őszintén, hogy én már szeretném ha megjönne. A legérzékenyebb tesztet vettem, mensi után két nappal reggeli vizeletből már ki kellett volna mutatnia ha baba lenne, szóval én már örülnék ha megjönne és pont kerülne a végére!
35/40 anonim válasza:
pont így vagyok én is!jó lenne ha megjönne és vége lenne ennek a ciklusnak!bocs az előbb nem jól írtam alá(nettit írtam)
manó!
36/40 anonim válasza:
Hát nekem még mindig nagyon fájnak a melleim, pedig mensi alatt nem szoktak, csak amikor fog.gátlót szedtem. Fehér krémes folyásom van... Lehet ha nem jön meg, akkor szombaton tesztelek még egyet! Te tervezel még tesztet?
37/40 anonim válasza:
szia!mizus?remélem nem jött meg!hát még mindig nem jött meg!nálam minden változatlan!most éreztem reggel,hogy mindjárt megjön elmentem wc-re de még nem jött meg!hát ez van!írj ha vagy!
38/40 anonim válasza:
Hát nekem ma reggelre megjött, úgyhogy most már csak érted szorítunk!!!! :) Írja ha teszteltél!!!! Szorítok!!!! :))
39/40 anonim válasza:
szia!hát már csak én maradtam!hát ez nem jó!sajnálom,hogy megjött!hát nem tudom mit kezdjek magammal!még mindig nem jött meg!pedig 38 napnál tartok!tesztelni 34 napnál teszteltem azóta nem!mit csináljak??
40/40 anonim válasza:
Mikor volt ovud és hány naposak a ciklusaid?
Tesztelj reggel egyet, már ki kell hogy mutassa!!! Nagyon nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!!!!!! Remélem legalább nálad ott a baba, az reményt adna nekünk is!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!