A menstruáció elmaradásától számítva hanyadik napon lett pozitív a teszted?
Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 10:13
11/14 anonim válasza:
Ó EZ NAGYON JÓÓÓÓÓ! :)))))) Gratulálok, egészséget, boldogságot meg minden szépet Nektek! :)))
33 hetes kismama
12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Alig várom,hogy hazaérjen a párom,hogy neki is elmondhassam!Olyan hihetetlen ez az egész,de annyira örülök neki!
2012. márc. 21. 10:07
13/14 anonim válasza:
Azt elhiszem, én a pozitív teszt után kb 11 km-t gyalogoltam a szobában, annyira izgatott voltam. :)) Az lett a vége, hogy elmondtam neki telefonon, ő meg épp beteget vizsgált, és majdnem elájult. :)))) Aztán mikor hazaért, a nyakamba ugrott, és elmentünk vacsizni... Ajjj, de szép emlék! Tényleg nagyon sok boldogságot Nektek! :))))
14/14 A kérdező kommentje:
Az én párom délben jön haza ebédelni,ugyhogy nem kell sokat várnom rá,de még ezt a kicsit is nehéz lesz kibirni,mert legszivesebben azonnal felhívnám és elmondanám a jó hírt,de valahogy inkább kibirom,mert személyesen akarom közölni vele!:)
2012. márc. 21. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!