Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért pozitív az ovulációs...

Miért pozitív az ovulációs tesztem a menstruáció 3. napján?

Figyelt kérdés
Azért csináltam tesztet,mert nem szokványos a menstruációm,puffadt a hasam és a hőm sem esett le!Lehet ovuláció lesz vagy terhesség?Köszönöm előre is a válaszokat!
2011. júl. 15. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem csinálj egy terhességi tesztet. Amúgy milyen most a mensid? (azt írtad ez a harmadik nap)
2011. júl. 15. 19:14
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia!Első nap kevés barnázás,2. nap rendes,3. nap kevés.Nekem mindig 5 napos szokott lenni és soha nem barnáztam és szinte végig erős!De most van egy kis hasszurka is.Nem hiszem,hogy ovuláció lenne ilyen korán,mert mindig a 15. napon van.
2011. júl. 15. 19:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehet kaptál egy extra petét mint én az első terhességemnél, mensi előtt pár nappal voltunk együtt, lh teszt pozi volt pedig félidőnél is jelzett, aztán jött a mensi, utána eltelt két hét, és bizony már terhestesztet kellett használnom ovu helyett:) és pozi lett.
2011. júl. 15. 20:02
 4/10 anonim ***** válasza:
tettem fel a napokban pont emiatt egy kérdést. Nekem is folyamatos hasszúrka kísérte most a mensimet. De írták, hogy másnál is van ilyen és sajnos nincs baba.
2011. júl. 15. 21:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Reggel csináltam első vizeletből két féle ovulációs tesztet és egy terhestesztet(10-es vaterás).Az ovu tesztek pozitívak lettek.A terhes teszt enyhén,csak éppen pozi lett,aztán eltünt a vonal.Most akkor mi lehet?Lehet rossz volt a terhes teszt?Hasam még mindig puffadt,mensi kevés.
2011. júl. 16. 08:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Az ovuteszt hamarabb mutatja a terhességet, így simán lehet, hogy azért lett erősebb. Szerintem holnap v. utána csinálj még terhes tesztet, mert ebből bármi lehet.
2011. júl. 16. 08:21
 7/10 anonim ***** válasza:
az is lehet hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy spontán peteérésed van. Ugyanis a vaterás terhesteszt kimutatja a peteérést is (ezért volt halvány) viszont az ovus meg pozitív, úgyhogy csak azt tudod, hogy ovutesztelsz együtt lesztek, már ha babát szeretnétek és ha az ovuteszt nem lesz negatív 2-3 nap múlva sem, akkor csinálsz még egy terhestesztet reggel. Szorítok, majd írj, mi lett. Első voltam
2011. júl. 16. 09:32
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor majd még tesztelgetek.Nem is tudtam,hogy a vaterás terhes teszt mutathat peteérést.Köszönöm a választ.Majd írok mi lett az eredmény.Igen szeretnénk babát.
2011. júl. 16. 09:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Helyzet? Tesztek? :)
2011. júl. 18. 13:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia!Most már negatívak a tesztek,úgyhogy nem tudom,hogy mi volt ez.Lehet nem voltak jók a tesztek.De azért köszönöm,hogy érdeklődtél.
2011. júl. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!