Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudnátok ajánlani babatervezés...

Tudnátok ajánlani babatervezéshez vitamint, teát esetleg valami gyogyszert?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 18:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Ciklus első felében szoktak inni cickafarkteát,ami azt hiszem a peteérésre van hatással,a 2. felében pedig palástfűteát,ami a beágyazódást segíti!

Van aki terhesvitamint szed,a Femibion 800-ról sokat hallottam!

Ezenkívül vitamint szoktak még javasolni : e-vitamint (ez is a beágyazódásra) esetleg folsavat,d-vitamint!

Az én dokim azt mondta,ne szedjek terhesvitamint,csak esetleg folsavat!

A teát ittam egy db-ig,de nem segített,így abba hagytam! De nem is segíthetett volna,mert mint utóbb kiderült,párommal van "egy kis baj" ...:-(

Azóta már orvosolták a problémát,így most már nagyon várjuk a várva-várt gyermekáldást :-)

2012. márc. 15. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csak Femibion800at szedek,meg van benne minden ami a mamának és a babának kell-ezt a dokim mondta!
2012. márc. 16. 18:13
 3/3 anonim ***** válasza:
A fogantatást sok minden gátolhatja, nehezítheti pl a túlsúly, a stressz, a szervezetben lévő méreganyagok, a fiúknál a szelénhiányos táplálkozás stb.Ezek kiküszöbölésében is, az FLP gyógynövény és természetes alapú termékei segíthetnek.Sok jó tapasztalat van velük.
2012. márc. 21. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!