Vékony méhnyálkahártya, kicsi peték a ciklus 25. napján. Mitől lehet? Ti milyen gyógyszert kaptatok rá?
Tegnap voltam nődokinál és ezeket állapította meg hüvelyi ultrahangnál. Persze zavaromban nem kérdeztem meg, hogy mitől lehet és hogy hamar "meglehet-e gyógyítani". Akinek volt hasonló írna róla? Köszönöm előre is.
Amúgy 8 hónapja próbálkozunk és 3 hónapja 37-38 napra állt be a ciklusom.
Nekem is ilyen volt! A hormonjaimmal nem volt baj. De örülj neki, hogy a dokid elküld vizsgálatra, és nem ír fel mindenféle gyógyszert így kapásból!! Mert ide már írtak így páran!!! Valószínű nincs rendes peteérésed, nekem is 35 naposak voltak a ciklusaim! Nem is jött össze a babóca! Nekem sem volt domináns tüszőm középidőben!
Azt hogy mitől van, a doki meg mondja majd az eredmények fényében!
A dokim mindenemet kivizsgáltatta(PCO,cukorbetegség, hormon), mindenem jó volt így felírta először a norcolutot(ezt szedtem a 14. naptól 10napig 2x1-et és megjött 28 napra), utána meg kaptam Closylbegit-et a 3. naptól kellett szednem 5 napig. Majd menni ultrahangra tüszőt nézni a 12-13. napon! Szóval szerintem te is Clostyt fogsz kapni! :)
Köszönöm szépen a válaszod! :) Úgy néz ki, hogy egy lelkiismeretes dokit sikerült kifognom, bízom benne hogy tud segíteni.
És neked mennyi idő után sikerült így teherbe esned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!