Mercformin, Met. , Meforal. Használók! Ciklusban mikor kell kezdeni ezt a gyógyszert szedni?
És ha mondjuk valami csoda folytán épp sikerül teherbe esnem de ezt még nem tudom mikor elkezdem szedni akkor abból lehet baj?
Ma vagyok a 13. napon , ma tudom meg hogy kell e nekem ilyen gyógyszer, viszont épp stimus hónapban vagyok, closti merional. Pregnylt épp tegnap kaptam meg.
Szia!
A met nem hormongyógyszer, hanem a cukoranyagcserét javítja. Nem ciklusfüggő, bármikor el lehet kezdeni. Viszont a szedés elkezdésekor átmenetileg kicsit rosszabb lesz a helyzet, ezért ilyenkor még szigorúbban kell venni a diétát. És nem szabad abbahagyni pozi teszt esetén! Kb a 12-ik hétig mindenképpen szedni kell.
Egyébként ti túlsúlyosak vagytok?
Mert én 52 kg vagyok.
Hallottam, hogy ez a gyógyszer fogyást eredményez és ezalapján sokminden beindul, de nem tudom én honnan fogyok majd tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!