Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » JODID 200mg gyógyszert szed...

JODID 200mg gyógyszert szed innen valaki?

Figyelt kérdés
És ti mire kaptátok? Miért szeditek?
2012. febr. 24. 23:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, szedem és ez nem gyógyszer, jódpótlás. Nekem pajzsmirigyalulműködésem van azért kapom, de minden kismamánsk ajánlott, ha olyan terhesvitamint szed, ami nem tartalmaz jódot.
2012. febr. 24. 23:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam,valóban jódpótlás!Nekem is most irták fel.Neked milyen tsh értékre írták fel?És mást is szedsz mellé a pajzsmirigyre?
2012. febr. 25. 00:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem úgy írta fel a doki, hogy csak a terhesség tényét állapította meg. Szerinte ezt minden terhes nőnek szedni kell.
2012. febr. 25. 08:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 6körül volt a tsh-m, most szedek 150mikrogram euthyrox gyógyszert plusz 200jodidot és így normál tartományban van 1,9 körül.
2012. febr. 25. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy attól függ h kell e szedni terhes nőknek, h milyen terhesvitamint szednek, ha olyat amiben van jód, akkor nem kell jodid.
2012. febr. 25. 10:31
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem azért írta fel az orvos mert 3,4 a TSH-m! Kicsit értetlenkedek a dolog felett mert ez nem rendes gyógyszer és nem tudom hogy ezzel lejjebb fog-e még menni az értékem?!
2012. febr. 25. 16:27
 7/8 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Veled leveleztem? :-)

Ha másik endodoki szakvéleményére vagy kíváncsi, én ide járok : [link]

Egy utat megér, hogy megnyugtató választ kapj.

2012. febr. 26. 08:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen,én vagyok az!:) Köszi,megnézem...
2012. febr. 26. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!