Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jár valaki innen Sopronba...

Jár valaki innen Sopronba nögyógyászhoz kismamaként? Mennyit szokás a szülésnél adni, s szülönöt is lehet fogadni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet fogadni szülésznőt, orvost, nincs tarifájuk, annyi adsz amennyit tudsz. Keringenek városi legendák így névtelenül hogy ez az orvos ennyit, az meg annyit kér, enne fele sem igaz, hetekig feküdtem bent, kb 10 kismama szült meg mellettem, mindegyik más-más fogadott dokinál, egyiknek sem mondott pontos elvárt összeget a dokija, beleértve a fiatal dokikat, főorvosokat stb.
2010. aug. 31. 08:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, én Dr. Nagy Bálinthoz járok, nagyon rendes doki..és lelkiismeretes, sajnos volt egy nagy vetélésem 20hetesen 2éve, s mivel ö vezette le akkor a szülésemet:-( megfogadtam h ha 1x még bevállalom ennyiidösen, akkor Öt választom.
2010. aug. 31. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Jó választás, nagyon jó fej és jó doki is! Minden jót!
2010. szept. 1. 08:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ...Neked is minden Jót:-)
2010. szept. 4. 10:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is hozzá jártam, de velem tök bunkó volt. Először azért választottam őt, mert én is csak jót hallottam róla. Engem valamiért utált biztos. Pedig szerintem sosem adtam rá okot.
2011. nov. 15. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!