Sziszi1118 kérdése:
Névadás: Még nem tudjuk babánk nemét, de már gondolkozunk a neveken. Nálatok melyik a nyerő? : Fiú nevek: Dávid, Ádám. Lány nevek: Noémi, Zsófia (Sofia), Dorina, Diána, Vivien, Nóra, Lisa.
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 16:38
11/22 anonim válasza:
Ezek közül: Dávid, Noémi (esetleg Diána).
13/22 anonim válasza:
9-es válaszoló vagyok!
Majd elfelejtettem, hogy nekem fiú névbe nagyon tetszik még a Gábor is, egyik kedvencem!!
14/22 anonim válasza:
Nekem lányból a Nóra és a Sára a favoritom, de a férjem nagyon a Sára ellen van :)
15/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a véleményeket, úgy érzem érdemes volt feltennem a kérdést, így párat teljesen kilőttem :) Ha fiú lesz, majdnem biztos, hogy Dávid lesz. A lány nevek közül nekem a Dorina tetszik, de a férjem nincs oda érte... Ami pedig mindkettőnknek tetszik ezek közül az a Noémi, de még keresgélek a vorname.com-on :) Köszönjük a gratulációt is!
2012. márc. 17. 12:08
16/22 anonim válasza:
Fiú nevek közül mind2 szép, nekem az Ottó és a Gergő is bejön
A lány nevek nekem kicsit cigányosak, a Nóra talán a legjobb. Nekem a Luca tetszik a legjobban :)
17/22 anonim válasza:
Fiúk közül szerintem:Dávid.Lányok közül:Zsófia,Dorina,Nóra,Lisa
18/22 anonim válasza:
Látom már nem friss a kérdés, de azért leírom, mert az én mind a három gyerkőcöm nevét felsoroltad: Diána, Ádám, Dávid. :-)))
19/22 anonim válasza:
Fiú név: Dávid, Lány név: Zsófia, Diána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!