Mennyi esélye lehet a babának rögtön a fog. Gátló abbahagyása után?
Figyelt kérdés
Hátom hete hagytam abba a fogamzás gátló szedését. Egyenlőre még nem szeretnénk babát a párommal (már van egy három éves fiunk), de ha "becsúszna" természetesen örülnénk neki és megtartanánk. Úgy terveztük, hogy amíg a gyógyszer kiürül a szervezetemből, addig megszakítással védekezünk. Ez így volt az első terhességem előtt is, nem volt belőle probléma. Most viszont kicsit közönségesen fogalmazva az első "löket" belém ment (bocsánat, de ezt nem nagyon tudom szépen körülírni) és pont a peteérésem kellős közepén....persze ha volt peteérésem a gyógyszer abbahagyása utáni ciklusban. Viszont félidőben volt pici rózsaszínes folyásom utána meg tojásfehérje szerű lett, az meg a peteérés jele.... Számíthatok a babára, igaz?!2012. márc. 13. 22:34
11/11 Noé1024 válasza:
Sziaztok azt szeretném kérdezni hogy én a ciklus közepén abbahagytam a fogamzásgátló gyógyszert mert babát szeretnénk és rá 3 napra megjött akkor ez a vérzés után van peteérésem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!