Fogamzásgátló abbahagyása után kb.2 héttel teherbe estem. Árthat a babának?
4 évig szedtem a gyógyszert, aztán abba hagytam mert fájt tőle a fejem, újat írattam és a doki mondta, hogy addig amíg nem jön meg a mensim ne vegyem be.
Minden rendbe van eddig a babával, már 20 hetesek vagyunk csak ma valahogy eszembe jutott ez a dolog, hogy árthat e. A doki azt mondta nem mert nagyon alacsony hormontartalmú tabit szedtem, de én azért mégis aggódom. És lehet csak nyugtatásképp mondta...?
Valóban a mostani tabik alacsony hormontarralmúak..elvileg érdemes kivárni ahárom hónapot,de na aggódj, aki tabi mellett esett teherbe az is egészséges kibabát szülhetett..A doki nem mondhat valótlant megnyugtatásképp sem..a próblémák pedig sajnos lehetnek fogamzásgátlómenteseknél is,,,ne aggódj, majd a vizsgálatokon minden kiderül, de nem hinném hogy ez fog gondot okozni..van ismerősöm így egészséges babával.
Gratulálok!
Köszi a válaszokat! :) Igaz a dokinak őszintén meg kell mondani ha gáz van, erre nem is gondoltam, csak mindig agyalok magamba hülyeségeken. De köszi a megnyugtatást!;)
Ez az elefánt dolog tetszett!:D
Ez jó! :)
Köszi, hogy leírtad a történeted! Ez kellett!:)
És gratulálok a kis-nagy fiadhoz!:)
Szia!
36.hétben vagyok,és ugyanúgy vagyok,mint Te, minden rendben és hidd el az orvos igazat mondott.Egészséges kisbabád lesz.Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!