Ezt a closty okozhatta?
Olvastam már több helyen is, hogy a closty elvékonyítja a méhnyálkahártyát.
Nekem mindig 6 napig szokott tartani a menszim. Amiből az 1.nap nagyon görcsölök, 2-3 nap nagyon erős, sok, 4. nap újra görcsölés és csak az 5. nap kezd enyhülni. Ehhez képest most is és az előző hónapban is nagyon kevés volt a menszim. Múlt hónapban csak egy nap volt amit én közepeskének mondanék, a többi nap semmilyen sem. Kicsit reménykedtem is, hogy hátha baba van mégis, de a teszt negatív lett.
Aztán ez a hónap meg még olyan sem volt mint a múlkori. Pénteken már gondoltam, hogy meg fog jönni. Aztán szombaton elég enyhe volt, vasárnaptól meg elég a tisztasági betét is. Ma vagyok a 4. napon és semmi nincs már.
Normális ez így? Én arra gondoltam, hogy a closty miatt lehet. Az alhasam az utobbi két hétben elég kellemetlenül fáj és a bal petefészkem is szúrkál.
Tapasztalatok?
A closty valóban elvékonyíthatja a méhnyálkahártyát,de nem feltétlenül! Én is kérdeztem az orvosomat,de ő mosolyogva annyit válaszolt nálam ez a veszély nem áll fent!Én már 4. hónapja szedem!Inszemre járunk!A mensi szerintem normális így is,nem minden hónapban van meg ugyanúgy!
Nekem a closty előtt is ilyen volt a mensim!Első 2 nap vérzek,elég rendesen,elég nagy görcsökkel,de főleg akkor hatalmasodik el a fájdalom,mikor még nem bír megjönni...Aztán alább hagy!De 3. naptól épp,hogy csepeg nekem is....4.-5.-en meg már csak picit barna! Nekem azt mondták ez normális,s mivel minden eredményem jó,így elhiszem nekik :)
Köszönöm a válaszokat.
Sejtettem, hogy valami ilyen lehet a dologban.
Azt tudom, hogy nem mindig ugyanolyan a menszi, és azt is elhiszem, hogy normalis ez is, meg a tied is, de ahhoz képest, amilyen nekem 15 éve van, ahhoz képest most ez messze nem olyan volt. Ezért gondoltam, hogy valami okozhatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!