Closty-t kinek mi alapján írták fel és sikerült teherbe esni a szedésével?
Szia!
Nekem ugyan nagyjából pontos volt a ciklusom mégis kaptam. Csinált peteérést mert orvossal néztük. 2 hónapig szedtem, és a harmadik hónapban amikor már nem szedtem akkor költözött be a manóka a pocakba.
20 hetes kismami
Nekem 35 napos ciklusaim voltak, de befigyelt egy 58napos is egy évben. Elküldött a dokim laborba, hormont is nézett, minden rendben volt. Megnézett UH-on, azt mondta szép mindenem,nincs cisztám stb. Aztán mondta nézzük meg van-e peteérésem(még akkor minden gyógyszer nélkül), és nem volt domináns tüszőm a 14. napon. Így kaptam Norcolutot, amivel beállítottuk 28 naposra, ahogy megjött akkor meg Clostyt kaptam. Első hónapban 1x1-et szedtem, volt domináns tüszőm, de nem sikerült. Második hónapban nem kaptam gyógyszert, hátha magától is dolgozik a petefészkem, abban a hónapban nem volt domináns tüszőm, így megint kaptam Norcolutot, amitől megjött, megint Clostyt (már 2x1-et). Ez már a harmadik hónap volt és összejött a babánk, még a tüszőmről is megvan az ultrahangos papír, amiből a babánk lett! Nekem nézte a doki középidőben mindig, hogyan reagálok a gyógyszerre, meg így meg tudta mondani mikor kell összebújni a férjemmel!
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!