Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closty-t kinek mi alapján...

Closty-t kinek mi alapján írták fel és sikerült teherbe esni a szedésével?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk és egy kicsit hosszú a ciklusom. Peteérést nézik közben? Sikerült a baba? Előre is köszi a válaszokat.
2012. márc. 8. 11:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem ugyan nagyjából pontos volt a ciklusom mégis kaptam. Csinált peteérést mert orvossal néztük. 2 hónapig szedtem, és a harmadik hónapban amikor már nem szedtem akkor költözött be a manóka a pocakba.

20 hetes kismami

2012. márc. 8. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 35 napos ciklusaim voltak, de befigyelt egy 58napos is egy évben. Elküldött a dokim laborba, hormont is nézett, minden rendben volt. Megnézett UH-on, azt mondta szép mindenem,nincs cisztám stb. Aztán mondta nézzük meg van-e peteérésem(még akkor minden gyógyszer nélkül), és nem volt domináns tüszőm a 14. napon. Így kaptam Norcolutot, amivel beállítottuk 28 naposra, ahogy megjött akkor meg Clostyt kaptam. Első hónapban 1x1-et szedtem, volt domináns tüszőm, de nem sikerült. Második hónapban nem kaptam gyógyszert, hátha magától is dolgozik a petefészkem, abban a hónapban nem volt domináns tüszőm, így megint kaptam Norcolutot, amitől megjött, megint Clostyt (már 2x1-et). Ez már a harmadik hónap volt és összejött a babánk, még a tüszőmről is megvan az ultrahangos papír, amiből a babánk lett! Nekem nézte a doki középidőben mindig, hogyan reagálok a gyógyszerre, meg így meg tudta mondani mikor kell összebújni a férjemmel!

16 hetes kismama

2012. márc. 8. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia!!nekem nem jött meg kaptam norcolutot és mellé clostit!ma a 31.napomon vagyok de semmi!lehet megint nem jön meg és babás sem lettem ugyhogy lehet megint doki lesz...
2012. márc. 8. 11:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó(3-as). A Closty mellett így vagy úgy meg kellene pontosan jönnie, nekem pontosan jött!! Hacsak nem lett cisztád! Dokid nem követte ultrahangon?
2012. márc. 8. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Én most szedem a 4. kúrát. Nagyon bizakodó vagyok. Egy nappal meghosszabította a ciklusomat, amúgy 28 napos volt.
2012. márc. 8. 12:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem követte pedig kellett volna.Nem tudom meddig várjak h mikor menjek h megjön e vagy nem?!tiszta tanácstalan vagyok!
2012. márc. 8. 12:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Nekem ez az utolsó reményem, hogy elküld laborba és megkérem, hogy nézzünk uh-ot van-e peteérés rendesen. Mondjuk Letrox-ot szedek de gondolom ez nem befolyásolja a peteérést. Tesót szeretnénk és nem akarok kifutni az időből. Gratulálok a kismamiknak és jó egészséget kívánok.
2012. márc. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!