PCO-s vagyok. Gyógyszeres kezelés nélkül sikerült teherbe esnem, de babám 6 hetesen elment! Szörnyű volt! Gyógyszer szedésével csökken a vetélés kockázata?!
Semmiképpen ne add fel. Tehát próbáljátok meg. A vetélés kockázata miatt illetve arról,hogyan előzhető meg beszélj a dokiddal mindenképp.
S kívánom a legjobbakat!
Szia!
Teljesen megértelek. Én ugyanígy jártam, azzal a kivétellel, hogy én sajnos nem tudtam spontán teherbe esni, csak stimulálással. Az első babánkat a 7.héten veszítettük el, ami engem is és a páromat is nagyon megviselt. Utána jött a műtét és újabb stimulálás (nekem ciklusom sem volt, így peteérésem sem és a tüszőrepesztéshez is injekciót kaptam)és az első terhesség után fél évre ismét teszteltem egy két csíkosat és ő már hála az égnek velünk maradt, velünk van. Ma már 7 hónapos a kisasszony és nagyon imádjuk. A második terhességnél sem kaptam magzatmegtartó gyógyszereket, de sikerült így is. Annyi volt a különbség, hogy az első trimeszterben hetente mentem orvoshoz figyelni, minden rendben van-e.
Biztos, hogy sikerülni fog neked is a baba, főleg, hogy spontán is teherbe tudsz esni és van peteérésed. Kitartás! Fogsz te még babázni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!