Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tele lettem pattanással...

Tele lettem pattanással (arcom, hátam, karom)! Akkor ez azt jelenti, hogy meg fog jönni?

Figyelt kérdés
Péntekre nem várom!
2012. márc. 12. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalataim szerint, sajnos azt jelenti, hogy meg fog jönni. Nekem eddig még mindig megjött és mindig ez van előtte, én ebből szoktam tudni, hogy nem sikerült. Bár még terhes az nem voltam, szóval nem tudom, hogy akkor az miben lesz másabb...
2012. márc. 12. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok: De viszont hallottam már olyan esetekről is hogy attól még lehetsz terhes.

Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, hogy nekem mindig megjött utána és mindig ez volt az előzmény. :(

2012. márc. 12. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Na akkor én vagyok a pozitív példa! :)

Én is úgy gondoltam, hogy na már megint nem sikerült.Tele lettem patikkal, és még a mindjárt meg jön érzésem is meg volt..Aztán már nem is foglalkoztam vele.Sűrűek voltak a napok, sok munka, aztán csak azt vettem észre, hogy már napok óta meg kellett volna jönni kb (sosem voltak pontos ciklusaim).Hát haza mentem, pisiltem, 3percet vártam és utána 1 órát sikítoztam! :) Ja és egész terhességem alatt olyan volt az arcom, mint 1 tininek...állandóan tele voltam patikkal!

Hát remélem, hogy összejött neked!!!

Szorítok!!!!

2012. márc. 12. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és a vállamon is rengeteg volt!!!!Egyébként nem szokott lenni, csak elvétve.
2012. márc. 12. 21:45
 5/5 anonim ***** válasza:
én is ugyanúgy pattanásos voltam, mikor terhes lettem.
2012. márc. 12. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!