Nagyon nagyon csúnya lett a bőröm. Tele vagyok pattanással az arcomon, a mellkasomon és a hátamon. Mit tegyek?
6 hónapja hagytam abba a tabletta szedését, 5 hónapja próbálkozunk a babával, sajnos még nem sikerült, viszont a bőröm fokozatosan romlik mióta nem szedem a bogyót :(
Az összes önbizalmam elment ami volt. Nem csak 1-2 pattanás jött ki rajtam, hanem rengeteg piros dudor!
Kenem, de nem használ semmi. És még várjam el, hogy a férjem vonzónak tartson.
Nagyon el vagyok keseredve:(
szia!neked a tabi szétkavarta a hormonjaidat!szóval irány a doki!vagy a pajzsmirigyed lett magas. Hál istennek én soha nem szedtem tabit nekem ilyen probbblémám nincs de már halottam ilyenről
ű
szia :)
én is tabit szedtem és nekem is olyan lett de megnézettem a hormonjaimat és minden ok:)
egy jó tanács nekem a kénes szappan nagyon bevált:)
A kozmetikus azt mondta mossam meg vele az arcom este de én a nagyon problémás helyeken éjszaka fent hagyom kicsit kiszárítja a bőrt de hamar elmulasztja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!